FIFA21 ajándék is jár Chiellini Flashback lapja mellé

Kiadott az EA sports egy olcsó Flashback SBC-t, amivel nem csak a Juve hátvédjét lehet beszerezni, de jár mellé FIFA21 jutalom is.

Ki gondolta volna, hogy még szeptemberben is a FIFA20-hoz igyekszik tartalmat gyártani az EA Sports. Pedig egy újabb Flashback lapot dobtak ki, amit egy FIFA21-es ajándékkal igyekeztek felturbózni.

Chiellini kapott egy 96-os lapot, és ezzel a kiadó a 2013/14-es szezonja előtt tisztelegne. Abban az esztendőben 44 mérkőzésen lépett pályára, 4 gólt és 3 gólpasszt jegyzett, valamint 2009-szer passzolt társhoz labdát és 91%-os pontossággal tette mindezt védő létére. A zebrákkal pedig megnyerte a Seria A-t, valamint az olasz szuperkupát is. Egy jó ideje nem csak a Juventus, de a bajnokság meghatározó védője, és most a FIFA20-ban megkapta harmadik kártyáját, az alap 89-es mellett eddig egy ugyanilyen Bajnokok Ligája verziója volt jelen a játékban.

A legjobb hír, hogy nem egy drága mulatságról van szó, és az SBC sem olyan bonyolult. A FUTWiz oldala alapján PS4-en kb 30-40 ezer, Xbox-on pedig körülbelül 40 ezer coinba kerül, és egy 82 ratinges együttes összerakása után Chiellini már használható is. Az in-game értékeit nézve a sebessége egész jó, és fizikálisan is top hátvéd, valamint a védelmi feladatokat is jól ellátja, azonban az alacsonyabb stamina gondot jelenthet.

A megszerzéséért FIFA21-ben is jár némi jutalom, hiszen ehhez a kártyához egy Team of the Year (nem eladható) mezt adnak ajándékba a fejlesztők. Ez az SBC mindössze szeptember 6-ig elérhető, így nem árt sietni azoknak, akik igényt tartanak a játékosra vagy a mezre.

A FIFA21 október 9-én jelenik meg szinte minden platformra.

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!