Már pörög a Lenovo Honvéd CS:GO versenye, és a hónap végéig bárki nyerhet

Már pörög a Lenovo Honvéd CS:GO versenye, és a hónap végéig bárki nyerhet

Gyűjtsd te a legtöbb pontot ebben a hónapban és egy nagyszerű gamer csomag üti a markodat.

Elindult az iskola és emellett újra aktivizálódni látszik a Lenovo Legion Honvéd Esport Akadémia is. Nem olyan rég már ingyenes órákkal jelentkeztek, most pedig egy újabb nagyszerű kezdeményezés fűződik a nevükhöz. A bejelentésük szerint ez még csak a jéghegy csúcsa, hiszen a következő hetekben valószínűleg még több érdekes információt osztanak majd meg.

Most egy nyereményjátékról számoltak be, aminek a CS:GO játékosok örülhetnek a legjobban. A Retake verseny egy már bevált formátumra épít, a szervereiken ugyanis lenullázták a ranglistát, és most újraindítják. Aki a legtöbb pontot gyűjti össze a következő hetekben, az a képen látható Legion Honvéd Gamer Packot kapja meg ajándékba.

A nyereményt csak magyar lakcímmel rendelkező játékosok nyerhetik, és a képen látható gamer pack tartalma: KODIAK XXL egérpad, Legion póló, pulcsi és kulacs, Headset tartó. A játék egészen szeptember 30. 23 óra 59 percig tart, szóval aki ebben a pillanatban rendelkezik a legtöbb ponttal, azé lesz az első helyért járó jutalom.

A játékban szereplő szerverek:

★ FoP ★ Retakes
connect 193.39.12.31:27035
★ xDk ★ Retakes
connect 193.39.12.31:27036
★ ancients ★ Retakes
connect 193.39.12.31:27037

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!