Bréking: Hivatalosan is bejelentették az Xbox Series S árát

Bréking: Hivatalosan is bejelentették az Xbox Series S árát

A Microsoft megerősítette a korábbi pletykákat.

Nincs több kérdőjel, ugyanis a Microsoft maga erősítette meg, hogy az Xbox Series S ára és érkezése tényleg annyi, mint amit pletykáltak néhány órával ezelőtt. A szivárgások ezúttal helyesnek bizonyultak az eddigi legkisebb Xbox konzol hamarosan ott pihenhet minden polcon.

Azt már eddig is tudni lehetett, hogy az Xbox Series X mellett egy kisebb, olcsóbb és gyengébb változatot is piacra dob a Microsoft az újgenerációs családból. 

Az Xbox Series S árát 299 dollárra lőtte be a Microsoft, ami természetesen régiónként eltér majd a különböző adók miatt. Magyarországon a magas ÁFA miatt bőven átlépheti majd az új hardver ára a 100 000 forintot, benne van a pakliban, hogy a 150 000 Ft-hoz közelebb lesz majd a megjelenés napján a next gen szörnyecske. Az ígéretek szerint valódi újgenerációs teljesítményt sikerült belezsúfolni az eddigi legkisebb Xboxba, ami kifejezetten előnyös azoknak, akik nem szeretnek hatalmas gépeket pakolászni, vagy korlátozott hellyel kell gazdálkodjanak.

A pletykák szerint 2020. november 10-én jelenhet meg az Xbox Series S és Xbox Series X is, utóbbi 500 dolláron, azaz 200 000 forint környékén startolhat el Magyarországon. További bejelentésekkel, vagyis még több részlettel készül a Microsoft, ezért érdemes követni a híreket, mivel a hivatalos megjelenési dátum és a pontos technikai specifikációk vannak még hátra ahhoz, hogy lélekben is felkészülhessetek a generációváltásra.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!