Kiszivárgott az Xbox Series S és X ára, valamint megjelenési dátuma

Kiszivárgott az Xbox Series S és X ára, valamint megjelenési dátuma

Jóval olcsóbb lesz a kistestvér, mint a Series X.

Már régóta keringenek pletykák az újgenerációs Xbox konzolokról, de végre úgy tűnik, hogy valódi számokat kaptak a rajongók. A legfrissebb szivárgás alapján nemcsak az árat, hanem a pontos megjelenési dátumot is lerántották az Xbox Series S-ről, az olcsóbb, de gyengébb kis tesóról.

Azt már a bejelentéskor tudni lehetett, hogy mind a PlayStation 5, mind az Xbox Series X két változatban érkezik majd meg a boltokba. A lemezes verzió blu-ray lejátszóként is használható, értelemszerűen többet is kérnek érte, sőt hardveresen is jobban lesznek azok a verziók, amelyek képesek lemezek befogadására.

Mennyibe kerül az Xbox Series S és Xbox Series X?

A néhány órával ezelőtti információk alapján 299 dollárba kerül az olcsóbb Xbox Series modell, ami nagyjából 105 000 - 110 000 forintot jelenthet Magyarországon. Ezzel együtt az Xbox Series X árát is megjósolták, 500 dolláros (180 000 Ft kb.) indulóárra várják a hozzáértők a nagyobb és drágább verziót.

Hogyan néz ki az új Xbox Series S?

Nehéz ezt leírni, kicsit olyan, mint egy babafigyelő. Nagy fehér ház és középen egy mikrofonra emlékeztető kör alakú, kinézete alapján szellőzést elősegítő rács. Az Xbox Series X fekete dobozához képest minden tekintetben kisebb lesz a Series S, könnyebben lehet majd helyet találni neki a képernyők mellett.

Mikor érkezik az Xbox Series S és az Xbox Series X?

Többen úgy vélik, hogy a Microsoft biztosra akar menni, ezért a Cyberpunk 2077 megjelenése előtti hétben már piacra dobják az új konzoljukat. Ez 2020. november 10-ét jelenti, ami már nincs túl messze szerencsére.

Frissítve: Megérkezett a hivatalos bejelentés is a Series S-ről.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!