A végére is maradt egy bizarr FIFA 20 bug, a megfigyelt játékosok a pálya közepén szotyiznak

A végére is maradt egy bizarr FIFA 20 bug, a megfigyelt játékosok a pálya közepén szotyiznak

A történtek alapján elmondhatjuk, hogy nem mi, hanem a megfigyelt játékosok vizsgálnak minket.

Már belátható időn belül eljutunk oda, hogy a FIFA 21 a polcokra kerüljön és ebben az évben is kezdhetünk neki a csapat összerakásának, az online összecsapásoknak vagy csak a haverok elverésének egy-egy hétvégéi FIFA bajeszon. De azért így a hajrára is maradt még olyan hiba, ami bőven átüti az ingerküszöböt. Nemrég egy-egy játékos elkezdett úgy szotyizni a pálya közepén, hogy nemcsak a kezdőben, de a keretben sem volt ott.

Shortlisted Ismailla Sarr in career mode and now he stands on the field every game from r/FIFA

A történet onnan indul, hogy Karrier módban van egy listánk, amire pakolhatunk embereket, mert azt szeretnénk, hogy megfigyeljük őt és talán a jövőben le is szerződtessük majd. Ez persze nem kerül pénzbe, tényleg csak arról szól az egész, hogy rajta tartjuk a szemünket. Viszont a fenti videóban azt lehet látni, hogy egy játékos, mopatel játékában, aki nem éppen oda nem illő figura. Mint kiderült, Ismaila Sarr úgy döntött, hogy ha már ott van a megfigyeltek között, akkor beugrik egy meccsre. Ha pedig ott volt, akkor pályára is lépett. Az már érdekesebb, hogy ezt se a bíró, se a játékosok nem vették figyelembe. Gyakorlatilag elfutottak mellette vagy simán átgyalogoltak rajta. 

Az már szomorúbb a történetben, hogy vélhetően a hibát már nem javítja majd az EA. Hiszen annyira közel van a 21-es epizód eljövetele, hogy egyáltalán nincs értelme, szerintük. Reméljük azért ezzel nem találkozunk majd ott is.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!