LoL: Fénykardokkal csap össze Yone és Yasuo ebben a videóban

LoL: Fénykardokkal csap össze Yone és Yasuo ebben a videóban

Egészen elképesztő videót sikerült összedobnia egy lelkes LoL-osnak.

Bizonyára nektek is megvan a fejetekben a történelem egyik leghíresebb fénykardpárbaja, amelyet Anakin Skywalker és Obi-Wan Kenobi vívott a Star Wars III. rész – A Sith-ek bosszúja végjátékában. A legendássá vált idézetek, mint a "te voltál a kiválasztott", az "alábecsülöd az erőmet Obi-Wan" és a "vége Anakin, vert helyzetben vagy" folyamatosan előbukkannak a legváratlanabb pillanatokban, igaz angolul talán népszerűbbek, mint magyarul, mivel az eredeti mondatokkal találkozik legtöbbször az ember. Ezt a párbajt vette alapul egy lelkes LoL rajongó is, aki a Yone eredettörténetét elmesélő videót turbózta fel fénykardokkal, valamint ehhez passzoló jellegzetes hangokkal.

Yasuo Anakin szerepében, Yone Obi-Wanként osztja a csapásokat, hogy a végén egyikőjük se tudjon felülkerekedni a másikon. Természetesen a rajongók azonnal kifigurázták az eseményeket és tökéletesen illesztették rá a LoL-os kifejezéseket a harmadik SW rész legendás idézeteire.

"A testvérem voltál Yasuo"

"Alábecsülöd a powerspike-omat (majd jöhet egy mastery lvl 7 villogtatás)"

Yasuo: "GYŰLÖLLEK!"

A készítő elmondása szerint a projekt nem vett túl sok időt igénybe, fél nap leforgása alatt kész volt a szerkesztési munkálatokkal, miközben Among Usozott párhuzamosan. Érdemes megnézned Polybuff többi videóját is, mivel kiváló minőségű, de mégis vicces tartalmakat gyárt folyamatosan.

Nektek melyik hős a kedvencetek: Yone vagy Yasuo?

Ha nemcsak olvasni szeretsz a LoL-ról, hanem néznél is közvetítéseket, akkor mindenképp kapcsold be az EsportGuru adásait! 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!