LoL: Jönnek a tárgyváltozások és az Ornn, Skarner, Nautlius hőskinézetek

LoL: Jönnek a tárgyváltozások és az Ornn, Skarner, Nautlius hőskinézetek

Az előszezon ismét felforgatja majd a League of Legends világát, ugyanis jönnek a tárgyváltoztatások.

Helyzetjelentést adott a Riot Games, ugyanis a Worlds mellett már nagy erőkkel készülnek az előszezonra, ami novemberben startol el minden szerveren. Tavaly az Idézők Szurdoka és az Elementál/Ősi Sárkányok frissítették fel a metát, idén a tárgyváltoztatásokkal szeretné elérni a Riot, hogy ismét újra kelljen tanulni a játékot. Ezen kívül beszámoltak arról is, hogy az ígért hőskinézeteket leszállították néhány darab kivételével, ezeket még az idén felpakolják a kliens boltjába.

Ornn, Skarner és Nautlius új hőskinézetei

Elhúzta a mézesmadzagot a Riot, mivel már az év elején bemutatták, hogyan néz majd ki az Elderwood Ornn, a hős második (!) skinje. Emellett Nautilus és Skarner is kap egy-egy skint, előbbihez igaz már készült egy idén, de a Conqueror limitált ideig volt csak megszerezhető.

Érdekesség, hogy Skarnen a League of Legendsben jelenleg az a hős, aki a legrégebb óta várja következő kinézetét. 1962 nap telt el azóta, hogy az éles szervereken feltűnt a Guardian of the Sands Skarner.

Tárgyváltoztatások az előszezonban

A Mitikus tárgyak olyan egyedi képességekkel ruházzák fel a hordozóját, ami brutális erőt biztosít számára, azonban ezeknek is megvannak a korlátai.

A régebbi tárgyak modernizálása a cél jelenleg a Mythic itemek bevezetése mellett, hogy az idézők is úgy érezzék, hogy magas minőségű játékkal van dolguk.

  • Megújul a tárgyvásárlási felület, átláthatóbb lesz és apróbb tanácsok is megjelennek az egyes itemek alatt (melyik ellenféllel szemben lehet működőképes stb.)
  • Megújulnak a tárgyak ikonjai
  • Új tárgyak kerülnek be a játékba
  • Átdolgoznak jelenlegi tárgyakat

A tárgyváltoztatások mellett a Riot dolgozik azon is, hogy még élhetőbbek legyenek a meccsek, azaz kevesebb toxikus viselkedéssel találkozzanak a játékosok. Végül kitértek arra is, hogy Samira a 10.20-as patchcsel érkezik meg a LoL-ba, rajta kívül még két hőssel bővül a választható karakterek listája, ebből az egyik valószínűleg Seraphine lesz.

Ha nemcsak olvasni szeretsz a LoL-ról, hanem néznél is közvetítéseket, akkor mindenképp kapcsold be az EsportGuru adásait! 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!