LoL: Átalakulnak az események és az eseménybelépők

LoL: Átalakulnak az események és az eseménybelépők

Kicsit unalmas már a zsetonok farmolása.

Gőzerővel dolgozik a Riot Games azon, hogy még inkább odaszegezzék a játékosokat a League of Legends elé. Az már biztos, hogy 12 hős kap még idén új kinézetet, de más fronton is szeretnének erősíteni a fejlesztők. Átalakulnak az eventek, valamint ráncfelvarrást kap az event pass, ami jó jel lehet azoknak, akik eddig idegenkedtek ezektől az extra tartalmaktól.

Események a jövőben

A Lélekvirág eseménnyel egy teljesen új irányba kanyarodott el a LoL hajója, de a Riot szerint pont erre volt szüksége az idézőknek. Az egyes karakterek háttértörténeteit bemutató dialógusok nagy népszerűségnek örvendtek a játékosok körében, ezért nem véletlen, hogy a későbbiekben is szeretnének ehhez hasonló különlegességeket csempészni az egy kaptafára épülő sorminta közé. Ami a problémát jelenti, hogy a Spirit Blossom event fejlesztése egy teljes évet vett igénybe, ami nemcsak a LoL-os csapatot, de a Runeterrásat is leterhelte. Ha nem is lesz ekkora volumenű a későbbiekben a többi esemény, újdonságra számítani lehet.

Eseménybelépők a jövőben

Rájöttek a riotosok is, hogy hosszútávon unalmassá válik a tokenek folyamatos farmolása. Ezért döntöttek úgy, hogy 2021-ben jelentősen átalakítják az eventekhez kapcsolódó tartalmak megszerzésének módját. Részletekbe nem bocsátkoztak, de simán benne van a levegőben, hogy egy teljesen új jutalmazási rendszert építenek ki, ami megfér a zsetonok mellett. A céljuk ezzel, hogy egyszerűsítsék a folyamatokat, irányított jutalmakkal bombázzák a játékosokat, de ne vegyék el tőlük a választás lehetőségét sem.

Ha nemcsak olvasni szeretsz a LoL-ról, hanem néznél is közvetítéseket, akkor mindenképp kapcsold be az EsportGuru adásait! 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!