GG EZ: Tyler1 3-11-ben is képes backdoorral megnyerni a maratoni meccseket

GG EZ: Tyler1 3-11-ben is képes backdoorral megnyerni a maratoni meccseket

Új szerepben, de a szokásos mentalitással játszik még mindig Tyler1.

Lehet őt idegesítőnek, bohócnak, sőt egyenesen károsnak tartani, de az elvitathatatlan érdeme Tyler1-nak, hogy akkora egyéniség, amekkora még sosem volt senki a LoL világában. Izmainál csak a kifakadásai nagyobbak, nem véletlen ő jelenleg a világ legnézettebb LoL streamere. Új kihívásában felső ösvényesként szeretné elérni a Challenger rangot, ami előtt ADC-ként és junglerként már sikerült neki. Az út a Kihívóba nem egyszerű, néha olyan zseniális húzásokra is szükség van tőle, mint amit Wukonggal prezentált az elmúlt adásában.

Tyler1 jelenleg Platinum 2-ben tartózkodik 63%-os győzelmi arány mellett, főleg Mordekaiserrel, Urgottal és Wukonggal játszik ezen a fiókján. Utóbbi karakterrel összehozta élete egyik legnagyobb megmozdulását, amikor az 58. percben úgy döntött, hogy backdoorral pontot tesz a meccs végére. 3-11-es statokkal rendelkezett ekkor, de a farm és a maratoni meccshossz miatt már full builden kezdte meg akcióját. Hiába próbálta meg az ellenséges Kayle megállítani Tyler1-t, ez nem sikerült neki időben.

Az ilyen sikerek egyértelműen boostolják a fiatal amerikait, ez az eredményeken is meglátszik. A backdoor win után 17 meccset nyert meg, 5-öt veszített el, miközben egyszer egy remake-be is beleszaladt. Nincs olyan ember, aki megállíthatná őt abban, hogy harmadik szerepében is elérje a LoL legmagasabb rangját, ami annak ellenére hatalmas teljesítmény, hogy az NA szerveren játszik.

Ha nemcsak olvasni szeretsz a LoL-ról, hanem néznél is közvetítéseket, akkor mindenképp kapcsold be az EsportGuru adásait! 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



League of Legends - MSI: Kinek fog kedvezni az új patch?

Nagy ugrás vár ránk a tavaszi döntőkről az MSI-ra, két frissítés is érkezett mióta nem láttuk kedvenc csapatainkat. Nézzük kinek kedvez és ki veszítheti a legnagyobbat a 14.7 és 14.8-as patcheken.

League of Legends - Indul az MSI visszaszámlálás!

Nyakunkon a 2024-es League of Legends Mid-Season Invitational, a csapatok és mi is már tűkön ülve várjuk, hogy megkezdődjön az év első nemzetközi bajnoksága.