Két hős is 60% feletti kitiltási aránnyal rendelkezik - és egyik sem Yasuo!

Ritka jelenség fordult elő a játék statisztikái között, két hős is 60% feletti kitiltási aránnyal rendelkezik.

Az már teljesen megszokott, hogy amennyiben egy hős új és emiatt túl erős, a játékosok már csak kényszerből is kitiltják. Félig mondhatni ez az eset áll fent jelenleg is. Azonban a másik hős már nem egy mai darab, és nem, tényleg nem Yasuo, de még csak nem is Teemo az.
Yone, mint a League of Legends 150. hőse, Yasuo testvére elég nagy port kavart a közösségben. Vannak akik kedvelik, és természetesen vannak olyanok is akik utálják, ez ilyen testvéri vonás lehet náluk. A listánkon ő jelenleg a leggyakrabban kitiltott hős.

Yone - Kitiltási arány - 64,19%

A középső és felső ösvényre gyakran választott karakter előbbin 50,27%-os, míg utóbbin 47,93%-os győzelmi arányt tud felmutatni az op.gg statisztikái alapján. Bár népszerűségét tekintve csak az ötödik leggyakrabban választott középső ösvényes hős, amennyit tiltják, érthető hogy miért nehéz a népszerűségi lista élére törni.

Caitlyn - Kitiltási arány - 62,54%

A másik gyakran kitiltott hősünk nem más, mint az egyik legerősebb lövész jelenleg, akihez még nem nyúltak hozzá a fejlesztők: Caitlyn. Jelenleg a negyedik legmagasabb győzelmi arányt tudja felmutatni 51,41%-kal és 24,82%-os ezüst érmes népszerűségével kétségtelen, hogy manapság rendkívül gyakran látott és játszott hősről van szó.

A két karakter helye mindenképp ott van a legtöbbet kitiltott hősök listáján, az már más kérdés, hogy vajon tényleg ennyire félelmetesek volnának? Vagy csak túl van gondolva az erejük és jobb félni, mint megijedni alapon inkább reflexből tiltjuk őket?

Ti melyik hőst tiltjátok ki a leggyakrabban?

Ha nemcsak olvasni szeretsz a LoL-ról, hanem néznél is közvetítéseket, akkor mindenképp kapcsold be az EsportGuru adásait! 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!