2500-nál is nagyobb szintű az egyik európai játékos - Nolife Fynn továbbra is Európa élén

A határtalan szintlépésnek még ma is vannak fanatikusai.

Már nem egy újdonság, hogy a szintlépésnek nincsenek határai és addig fejlődünk a virtuális térben amíg csak szeretnénk, azonban az igazi keménymag az idő múlásával is tovább hajszolja a szinteket.
Nolife Fynn, Platinum 3-as Idéző, közel 900 rangsorolt mérkőzéssel idén a háta mögött sem adja még fel a korlátlan szintlépések hajszolását és a leggyakrabban ARAM játékmódban teszi ezt.

A jelenleg is EUW szerveren tartózkodó, 2539-es szintű játékos már szinte rendszerszerűen birtokolja a szerver legnagyobb szintű játékosa címet. Ugyan a fejlesztők által biztosított jutalmak rendszere csak 500-ig van 100 százalékban kidolgozva, a felette lévő részeken is biztosított az 50 szintenként járó Drágakő és a szintlépésenkénti kapszula.

Amennyiben egy kapszula átlagosan 840 kék esszenciát tartalmaz, és csak a gyors matek kedvéért ennyivel számolunk jelenleg, Nolife Fynnek akkor is több mint 2 millió 100 ezer kék esszencia pihen már a fiókján, persze ha el nem költötte azokat a Kék Esszencia Bolt idején.

Bár lehet mondani, hogy League of Legends partnerként könnyű, hisz bónusz 40% tapasztalati pontot kapunk meccsenként, mindezen felül biztos vagyok benne, hogy legalább napi tapasztalati pont növelővel rendelkezik emberünk. Nolife Fynn profilját ide kattintva érhetitek el.

Magyarország legnagyobb szintű játékosa jelenleg 1325-ös szinttel EUNE szerveren MakariaGaming, aki lassan közel egy esztendeje vette át szerény személyemtől eme rangot, őt pedig továbbra is jómagam követem 991-es szinttel.

Ha nemcsak olvasni szeretsz a LoL-ról, hanem néznél is közvetítéseket, akkor mindenképp kapcsold be az EsportGuru adásait! 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!