K/DA - Where we have been - futószalagon érkeznek a teaserek

A csajok nem tétlenkednek, míg mi várunk, ők már bőszen készülnek a legújabb számukkal.

A 2020. augusztus 27-én debütált K/DA - THE BADDEST című számuk a mai napig több mint 17 millió megtekintést gyűjtött össze csak a YouTube-on.

Bár tény, hogy a szám közel sem robbant akkorát mint a 2018-ban megjelent POP/STARS de nézzük hozzá azt is, hogy ez csupán egy dalszövegvideó volt.

A K/DA egyébként nem csak egyetlen számmal, hanem új kislemezzel tér vissza, és az augusztus végi megjelenés után el is kezdték a következő szám híresztelését az alábbi tweetekkel.

Először Akali kezdte meg a sort motorjával több poszton keresztül is.

Minden kétséget kizáróan a kislemezzel nagy port szeretnének kavarni, hisz erősebben szeretnének visszatérni mint valaha is jelen voltak.

Idő közben a sok rajongói kérdésre és teóriára is választ kaptunk, igen, Seraphine csatlakozik a csapathoz egy collab keretein belül.

Majd következőként Evelynn készülődéseinek pillanatait követhettük végig kis szünetekkel megtoldva.

"You know who you are."

Ezzel pedig Evelynn is letudta saját részéről a következő szám beharangozását.

Amennyiben ezt minden hőssel szeretnék végigcsinálni, akkor még legalább 6 tweet vár ránk, hisz Ahri és Kai'Sa még várat magára. Ezen felül pedig még kérdés, hogy Seraphine is kap-e három saját posztot hirdetni az új számot. Mindezeknek megfelelően mivel nagyjából 2 naponta posztoltak az új számmal kapcsolatosan, feltehetően szeptember végére okosabbak is leszünk a következő szám kapcsán.

Lehet, hogy a szeptember 25-én lévő Worlds indulásakor meg is ismerhetjük a számot? Teóriák vannak, a hivatalos bejelentés azonban még várat magára.

Ti mit gondoltok jó irányba tart a K/DA? Jól lovagolja meg a Riot Games a lányok körül lévő hype vonatot?

Ha nemcsak olvasni szeretsz a LoL-ról, hanem néznél is közvetítéseket, akkor mindenképp kapcsold be az EsportGuru adásait! 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!