FIFA 21 FUT Rating - Bundesliga Top 10

Lássuk merre változott a Bundesliga ebben az évben.

Németország ligája is évről-évre nagyon sok embert ültet a képernyők elé. Legyen szó a hazai drukkerekről és persze a nemzetközi nézőkről is. A Bundesliga most talán az egyik legerősebb bajnokság Európában és ez persze abban is meglátszik, hogy az itt szereplő játékosok FUT értékei igencsak magas szinten vannak.

1. Robert Lewandowski

Nem is volt kérdés, hogy ki kapja itt a legjobb ratinget. Sőt, sokan azt is rebesgették, hogy a München kiválósága akár Messit és Ronaldot is megszoríthatja a végső pontokban. Ez pedig igencsak megérdemelt, ha figyelembe vesszük, hogy a legutóbbi szezonban 34 gólt vágott, sőt a Bajnokok Ligájában is megszerezte a gólkirály címet.

2. Manuel Neuer

Neuer ugyan már nem fiatal, de még mindig nagyon-nagy formában van, ha védésről van szól. A veterán hálóőr kulcsszerepet játszott abban, hogy a Bayern idén, hatodjára is meg tudta nyerni a Bajnokok Ligája döntőjét.

3. Joshua Kimmich

Ebben az évben Kimmich két pontot kapott az összértékére. Ez bőven megérdemelt, hiszen ő a Bundesliga egyik legjobb középpályás játékosa, sőt az egész világon is joggal pályázna erre a címre. Ha csak a statokat nézzük, akkor ő a FIFA 21 legjobb CDM játékosa.

4. Jadon Sancho

Azt még nem tudjuk pontosan, hogy Sancho végül a Dortmund színeiben köt-e ki, de az tuti, hogy a tavaly szezonja után igencsak ráfért ez a helyezés.

5. Thomas Müller

Müller évek óta konzisztensen az egyik legjobb támadó a játékban. Ugyan a teljesítménye nem kiemelkedő, de az biztos, hogy lehet rá számítani.

6. Mats Hummels

7. Yann Sommer

8. Serge Gnabry

9. Thiago Alcantara

10. Marco Reus

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!