LoL: Bluerzorék nem hibáztak, bejutott a GO az EU Masters rájátszásába

LoL: Bluerzorék nem hibáztak, bejutott a GO az EU Masters rájátszásába

Francia házi döntőt rendeznek már rögtön a playoff első körében.

Befejeződtek az EU Masters 2020-as nyári szezonjának csoportkörei, ami ismét örömmel tölthet el minden magyar LoL rajongót. Subicz "Bluerzor" Dániel és csapata, a francia GamersOrigin sikerrel vette az akadályokat, ami azt jelenti, hogy a Spring Split után ismét lehet magyar játékosnak szorítani az egyenes kieséses szakaszban

Az utolsó csoportmeccseket 2-1-ről várhatta a GO, amely hasonló eredményt tudott felmutatni a visszavágók során is. Az Intrepid Fox ezúttal sem tudott felnőni a többiekhez, a mousesports viszont meglepően jó szériát fogott ki. Bluerzoréknak esélyük sem volt a német bajnokkal szemben, de a Fnatic Rising ezúttal nem tréfálta meg a francia címvédőt. 4-2-es eredménnyel, a D csoport második helyén továbbjutott a rájátszásba a magyar srác, ahol megküzdhet legnagyobb francia riválisával, a YellOwStaR vezette LDLC OL-lel.

A tavaszi LFL döntőben sima 3-0-val hódította el a trófeát a GamersOrigin az LDLC OL ellen, aztán az EU Mastersen borultak az erőviszonyok és az LDLC OL megnyerte az egész szériát. Ilyen előjelek mellett lehetetlen megjósolni, hogy mire mehet egymás ellen a két francia óriás. A bajnokságban egyértelműen Bluerzoréknak jött ki eddig a lépés, a GO egy nagyszerű alapszakasszal a háta mögött várhatja a nyári rájátszás döntőjét.

A GamersOrigin vs. LDLC OL EU Masters 2020 nyári negyeddöntőt szeptember 15-én kedden, 21:00-tól közvetíti a verseny hivatalos angol nyelvű Twitch csatornája. Mehet majd chaten a #TEAMZOR spam, hatalmas szüksége van a biztatásra a tehetséges dzsungelesnek a Bo3-as szériában.

Ha nemcsak olvasni szeretsz a LoL-ról, hanem néznél is közvetítéseket, akkor mindenképp kapcsold be az EsportGuru adásait! 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!