Snowboard mozdulat alapján készült el Samira, az új LoL hős egyik animációja

Snowboard mozdulat alapján készült el Samira, az új LoL hős egyik animációja

Az biztos, hogy ez a játék egyik leglátványosabb ablityje.

Samira már tesztelhető a PBE-n, a LoL hivatalos teszt szerverén, ahol rögtön elkezdték próbálgatni a videósok, a profik és az egyszerű játékosok azt, hogy mire lehet képes éles helyzetben az új karakter. A különleges ADC gap close képességgel is rendelkezik, de nem csak emiatt hívta fel magára a figyelmet. A Blade Whirl (W) elsütése első ránézésre nem tűnik túl nagy durranásnak, de szuperlassításban kiderül, hogy rengeteg energiát és időt fektettek bele a fejlesztők.

A Blade Whirl különlegessége, hogy minden egyes beérkező lövedéket egyesével hatástalanít Samira, ami akkor igazán látványos, ha egyszerre több irányból záporoznak ezek a hölgyre. A félreértések elkerülése végett nem a kardjával vágja ezeket ketté, hanem a pisztolyával lő rájuk, amelyek így nem okoznak neki sebzést.

Többen úgy gondolták, hogy a mozdulatsort a Riot Games a Devil May Cryból vette, de az egyik vezető animátor elárulta, hogy ez csak a véletlen műve. Ők a snowboardból ismerős Method Grab trükköt tanulmányozták, hogy összerakják Samira fantasztikus mozdulatait.

Samira érkezésére még egy kicsit várni kell, ha minden jól alakul, akkor a 10.19-es patchben debütálhat az új lövész-orgyilkos. Ez az új frissítés szeptember 16-án landol az éles szervereken, ami a hivatalos patche lesz a LoL 2020-as világbajnokságának is, azonban sem Yone, sem Samira nem lesz ott a játszható karakterek között.

Ha nemcsak olvasni szeretsz a LoL-ról, hanem néznél is közvetítéseket, akkor mindenképp kapcsold be az EsportGuru adásait! 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!