Hirdetés

Műfajváltás, félsiker - Project CARS 3 játékteszt

A játék elég megosztóra sikeredett, nézzük, hogy miért.

NÉZD MOST AZ ESPORTGURUN!

Anniewhere a Szurdokban

League of Legends - Heti feedelés a spanokkal

Hirdetés

A 2015-ös és 2017-es részek rajongói számára előfordulhat, hogy csalódtak a játékban.
A Slightly Mad Studios kijelentése ugyanis, hogy ez a Need for Speed: Shift-hez hasonló lesz, rendesen felkavarta az állóvizet. Azonban ne ítéljük meg borítójáról a könyvet, nézzük mit is rejtenek az oldalak.

A játék minden elemén látható és érezhető, hogy olyanok készítették akik nem kezdők a műfajban. Ugyan a szimulátorok szinte minden eleme hiányzik, így is érezhető a motorháztető alatt megbúvó lóerők száma, és a ranglétrán való haladással újabbnál újabb gépeket teszünk elérhetővé.

És hogy mire gondolok a szimulátor hiányában? Mondjuk arra hogy tankolni sem kell és az abroncsok sem kopnak. A fizikában is érkezett változás, hiszen a járművek irányítása is merőben más, de megszokható.

A változtatások következtében nem lepődtünk meg azon, hogy a karrier mód és annak jellege is változott: olyan mint a Gran Turismo. Mármint az abban ismert klasszikus alapokra helyezték el, amit a saját elképzeléseik szerint formáltak és csiszoltak tovább.

A versenysorozatok tucatjai a játékban való előrehaladással válnak elérhetővé, a játék által elénktárt kihívás pedig ennek megfelelően egyre komolyabbá válik. Aki pedig amiatt aggódna, hogy egy túl rövid játékot vásárol, ne aggodalmaskodjon! Ugyanis rengeteg kihívás, pálya, élmény és szórakozás vár rá, tehát elég sok játékidőt tölthetünk gépünk vagy konzolunk előtt a 60 eurós árért cserébe.

A kihívások pedig csak még izgalmasabbá teszik az egészet, melyekkel érméket szerezhetünk. A kreativitás pedig szinte végeláthatatlan volt a fejlesztők fejében kihívások terén, ami szintén egy plusz pont a játéknak. A játék egyébként egy közepesen jó grafikával rendelkezik, mely kategóriájában pont megfelelő a pozitív játékélményhez és a kedvező visszacsatoláshoz.

A Rivals, avagy a többjátékos opció pedig lehetőséget ad arra, hogy másokkal is összemérjük virtuális tudásunkat, hogy ha már a gépek nem nyújtanak elegendő adrenalint és kihívást.

Összességében az biztos, hogy a Project CARS 3 elég kettős érzéseket fog kiváltani mindenkiből, hiszen vannak benne maradványok az első két részből és vannak olyan éles változtatások is, melyeknek nem biztos, hogy mindenki örül. A játék egyébként hosszú és szórakoztató, mindenképpen megéri az egyszeri beruházást.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Hirdetés
Légy Te az első hozzászóló!
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés