Nem, nem és nem: Bluerzorék ugyanott buktak el, mint tavasszal

Nem, nem és nem: Bluerzorék ugyanott buktak el, mint tavasszal

A francia rangadót ezúttal nem tudta behúzni a GamersOrigin.

Nagyszerűen indult Bluerzor szériája az LDLC OL csapata ellen az EU Masters egyenes kieséses szakaszában, de ahogy telt az idő, úgy fáradtak el fejben a GO játékosai. A tavaszi EUM bajnoka képes volt összeszedni magát, hiába kerültek vert helyzetbe másfél meccs után. Ez azt jelenti, hogy a tavaszi szezon után nyáron is a negyeddöntőkben búcsúzik a legjobb magyar dzsungeles Európa második legnagyobb LoL versenyétől.

GamersOrigin vs. LDLC OL (1-2)

Annyit játszott Bluerzor Gravesszel, hogy lassan már az egyik mainjének tekintheti a lövész-junglert. Az első meccsen be is vált a GO taktikája, a scaling működött, Vetheo és Tynx csak az earlyben tudta tartani a lépést ellenfelével. A folytatásban agresszívebb stílusra váltottak a GO-sok, ami meg is hozta a korai előnyt, de nem tudtak élni vele, így YellOwStaRék örülhettek a 37. percben. A Bo3-as széria minden eldöntő felvonásába sokkal felkészültebben érkezett meg a címvédő, esélyt sem adtak Bluerzoréknak. Mindössze 27 perce volt szükségük, a 3-16-os gyilkosságarány árulkodó a dominanciáról.

Az élet nem állhat meg Bluerzor számára, ugyanis hamarosan következik az LFL nyári rájátszása, ahol a döntőben várja ellenfelét a GamersOrigin. A summer playoff után a nagy döntővel zárul le a 2020-as francia LoL bajnokság, ahol bizonyíthatja a GO, hogy még mindig ők az egyik legjobbak saját régiójukban. Az LFL 2020 nyári döntőjét október 1-jén rendezik, szurkoljatok akkor is Bluerzornak és csapatának! 

Ha nemcsak olvasni szeretsz a LoL-ról, hanem néznél is közvetítéseket, akkor mindenképp kapcsold be az EsportGuru adásait! 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!