LoL: Sárkány témájú skint kap Ashe, Aurelion Sol, Sett, Brand és Lee Sin

LoL: Sárkány témájú skint kap Ashe, Aurelion Sol, Sett, Brand és Lee Sin

A látványra ezúttal sem lehet panasz, fantasztikusan néznek ki az új skinek.

Hamarosan kezdetét veszi Shanghaiban a 2020-as League of Legends világbajnokság, ami akár indokolhatja is, hogy miért pont sárkányos tematikával készültek a Riot Games grafikusai. Öt hőshöz mutattak be összesen hat új hőskinézetet, amelyek mindegyike elképesztően jól néz ki, csak sajnos megint az árazás az, ami nem túl pénztárcabarát.

Storm Dragon Lee Sin (Legendary, 1820 RP)

Ezt a skint nem is olyan rég már belengette a Riot Games, de az animációkra várni kellett. Az biztos, hogy megérte, mivel ritkán raknak össze ennyire látványos hőskinézetet még a Riotnál is. Minden Lee Sin mainnek instabuy lehet.

Fae Dragon Ashe (Epic, 1350 RP)

Ashe kifejezetten népszerű ADC-nek számít, a High Noonon kívül túl látványosra egyik skinjét sem tervezték. Igazából nehéz mit kezdeni egy karakterrel, aki csak alap támadásokból él, de a Riot megpróbált mindent kihozni a Fae Dragon stílusból.

Eternal Dragon Brand (Epic, 1350 RP)

Újabb skint kap Brand, aki jelenleg egyáltalán nem meta hős. Ez nem számít a Riotnál, ha úgy gondolják, hogy van rá kereslet, akkor miért ne dobjanak össze valamit a tüzes fickóhoz.

Storm Dragon Aurelion Sol (Epic, 1350 RP)

Ao Shin, azaz a felpumpált Aurelion Sol hamarosan berepül az Idézők Szurdokába. Rengetegen várták már az új skint a hőshöz, a Riot most döntött úgy, hogy itt az ideje megvillantani a kreativitást.

Obsidian Dragon Sett (Epic, 1350 RP)

Ütős lett Sett új skinje, azonban sokakban felmerülhet a kérdés, hogy megéri-e erre lecserélni a Mecha Kingdoms témát. Mindkét hőskinézet egyedi animációkkal rendelkezik, egyéni preferencia kérdése, hogy melyik jön be jobban.

Obsidian Dragon Sett Prestige Edition (minden másra ott a MasterCard)

PBE-re még nem került be, de Sett megkapja még idén a tekintély kiadását. Ezzel csatlakozik Sennához, Kai'Sához és Qiyanához, akik szintén egy éven belül a megjelenésükhöz képest már örülhettek extravagáns és nagyon drága hőskinézetnek.

Az új skinek splash artjait, ikonokat, a töltőképernyőt és további képeket az alábbi galériában találtok!

Ha nemcsak olvasni szeretsz a LoL-ról, hanem néznél is közvetítéseket, akkor mindenképp kapcsold be az EsportGuru adásait! 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Galéria

Kövess Minket!



Neked melyik új skin lesz instabuy?