LoL: Így üsd le a Fiora ulti négy jelzőjét 0,1 másodperc alatt

Az ilyen játékok mutatják meg, hogy mekkora különbség van az egyes idézők között.

Vannak olyan játékosok a League of Legends világában, akik olyan magas szinten űznek egy-egy hőst, hogy mechanikailag már nem igazán tudnak hova fejlődni. Az alábbi videó tökéletesen összefoglalja, hogy mekkora pusztításra képes egy Fiora 1v1-ben, ha megfelelő kezekbe kerül.

Chinese Fiora King 0.1 second 4 vitals from r/leagueoflegends

A kínai szerveren összehozta egy játékos, hogy gyakorlatilag 0,1 másodperc alatt leütötte mind a négy jelzőt az ultiról, amivel sikeresen leradírozta a Szurdokról az ellenséges Settet. Természetesen csak alaptámadásokkal ezt nem lehet kivitelezni, szükség volt a képességek megfelelő használatára, egy jól időzített villanásra és a Ravenous Hydra aktívjára is.

További érdekesség a videó kapcsán, hogy a narrátor maga JJKING, aki ténylegesen előadta ezt a playt.

"Mi a fene ez?? Még én sem látom, hogy mi történik."

Nem véletlen kell a lassítás, mivel annyira gyorsan történnek az események, hogy egy tapasztalatlanabb játékos már hackre gyanakodhat. Simán benne van már az is ebben a mozdulatsorban, hogy JJKING évek óta csak és kizárólag Fioraként gyepálja az ellenfeleket, ezért már nem is fogja fel igazán, hogy milyen gombokat, kombókat és epikus játékokat hoz össze. Már berögződtek az agyába azok a reflexek, amelyek segítségével ilyen magas szinten tudja űzni a League of Legendset.

Ha nemcsak olvasni szeretsz a LoL-ról, hanem néznél is közvetítéseket, akkor mindenképp kapcsold be az EsportGuru adásait! 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!