Heti akciós LoL skinek: Már 208 RP-ért is vásárolhattok hőskinézetet

Heti akciós LoL skinek: Már 208 RP-ért is vásárolhattok hőskinézetet

Most nem vitte túlzásba a Riot a 60%-os leárazásokat.

Egy elég vegyes összeállítással készült a Riot Games, ugyanis 208 RP-től egészen 975 RP-ig találtok ajánlatokat a kliensen belül. A heti akciós LoL skinek között feltűnik egy PROJECT, egy Blood Moon, sőt a Demacia Vice család is képviselteti magát. Ne feledjétek, hogy minden kedden lecserélődik a kínálat, a mostani lista egészen szeptember 22-éig érhető el, utána elköszönnek a jelenlegi kedvezmények, hogy átadják helyüket az újabb csomagnak.

Mielőtt elmerülnétek a hőskinézetek medencéjében, jöjjenek azok a karakterek, amelyeket RP-ből olcsóbban tudtok megvásárolni ugyancsak szeptember 22-éig.

  • Anivia - 395 RP (-50%)
  • Azir - 438 RP (-55%)
  • Fiora - 352 RP (-60%)
  • Illaoi - 438 RP (-55%)
  • Tryndamere - 292 RP (-50%)

Egyedül Azir tekinthető jelenleg meta hősnek, de Solo Queue-ban gyakorlatilag bármivel lehet nyerni, mivel ott az egyéni skillek jobban kidomborodnak. Illaoi, Tryndamere és Fiora is topon érzi magát igazán jól, Anivia miden tudja kibontani a szárnyait. Kék esszenciából szintén megvásárolhatjátok az összes elérhető karaktert, bár ez jóval időigényesebb folyamat, mint az RP feltöltése a fiókotokra. Ettől függetlenül jobban megéri olyan tartalmakra költeni a valódi pénzből megvásárolható fizetőeszközt, amelyeket csak és kizárólag ezen a módon szerezhettek meg.

Az akciós hőskinézetek mindegyike kevesebbe kerül, mint 1000 RP, sőt hat darabért még 500 RP-t sem kell kifizetnetek.

Az alábbi galériában mind a 15 heti akciós LoL hőskinézetet megtaláljátok pontos árral és a kedvezmény mértékével!

Ha nemcsak olvasni szeretsz a LoL-ról, hanem néznél is közvetítéseket, akkor mindenképp kapcsold be az EsportGuru adásait! 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Galéria

Kövess Minket!