A tavalyi harmadik leggyorsabb nem került be idén a top 20 szélvész játékosai közé

A tavalyi harmadik leggyorsabb nem került be idén a top 20 szélvész játékosai közé

A FIFA21 szélvészei között vannak nagy és ismert, valamint kevésbé ismert nevek is, de az biztos nem lesz egyiküket sem könnyű megállítani mert mindenki 90 feletti értéket kapott közülük.

A Pace vagyis a sebesség nagyon fontos mutató a játékban, sőt sajnos előfordult már olyan is a játék történetében, hogy csak ez a mutató határozta meg egyes lapok használhatóságát. Ultimate Teamben meg aztán pláne nagyon odafigyelnek a játékosok ki mennyire fürge. A csapat és a játékstílus is annál jobb és erősebb lesz, minél több ilyen bitang gyors labdarúgója van valakinek, főleg a széleken illetve a támadók között. Gyakran érdemes 1-2 ilyet beszerezni és köréjük építeni a stratégiát, főleg ha egy Mbappé üti valakinek például a markát. Az EA Sports folyamatosan fedi fel a játékosok kártyáit, és a különböző értékek alapján bizony már rangsorolni is lehet őket, és a listát vizslatva egy dolog biztosan feltűnik egy kis kutakodás után. Leroy Sané tavaly még a harmadik helyen állt 95-ös Pace mutatóval, idén viszont a legjobb 20 játékos közé sem került be a Manchester City korábbi támadója. Kettővel csökent a sebessége, bár ez kicsit furán hat, mert ha így történt volna kitudja leizgaolja-e a Bayern München ezen a nyáron.

Van rá esély egyébként az itt látott játékosok többsége nem lesz nagy kedvenc a FUT21-ben, hiszen egy dolog a gyorsaság, de azért nem árt ha több mutatóban is kiemelkedő valaki, hogy közönség kedvenc legyen a játékban. Viszont Mbappé, Mané, Davies és Vinicius Jr minden bizonnyal több keretben is feltűnik majd, ha októberben útjára indult a küzdelem a FIFA21-ben. Jók a pozíciójukon és egész jó kémiát lehet velük összehozni a nemzetiségük és a általuk képviselt bajnokság miatt. Persze azért ne feledkezzünk majd azokról sem, akik nem tudnak annyi csomagot kinyitni, és coinból is kevesebb áll a rendelkezésükre, nekik még mindig nagyon hasznos erősítés lehet például Adama Traore, Daniel James és Hakimi, hiszen nem csak szélvészek, de azért a játék több elemében is ügyesnek számítanak és győzelemre segíthetnek egy közepes erősségű csapatot.

Hogy pontosan kik lesznek majd közülük a meghatározó egyéniségek a FIFA21-ben azt egyelőre nem tudni, viszont azt már igen, hogy október 9-én ők lesznek a játék leggyorsabb játékosai:

1 Adama Traore — 96 Pace (OVR 79)

2 Kylian Mbappe — 96 Pace (OVR 90)

3 Alphonso Davies — 96 Pace (OVR 81)

4 Daniel James — 95 Pace (OVR 77)

5 Vinicius Jr — 95 Pace (OVR 80) +

6 Kensuke Nagai — 95 Pace (OVR 70)

7 Anibal Chala — 95 Pace (OVR 69)

8 Ismaila Sarr — 94 Pace (OVR 78)

9 Achraf Hakimi — 94 Pace (OVR 83)

10 Leon Bailey — 94 Pace (OVR 80)

A KÖVETKEZŐ OLDALON FOLYTATÓDIK A FELSOROLÁS!

11 Kim In Seong — 94 Pace (OVR 71)

12 Gelson Martins — 94 Pace (OVR 80)

13 Aurelio Buta — 94 Pace (OVR 76)

14 Tom Barkhuizen — 94 Pace (OVR 72)

15 Nikola Mileusnic — 94 Pace (OVR 64)

16 Sadio Mane — 94 Pace (OVR 90)

17 Chidera Ejuke — 94 Pace (OVR 75)

18 Krepin Diatta — 94 Pace (OVR 77)

19 Inaki Williams — 94 Pace (OVR 81)

20 Rafa — 94 Pace (OVR 83)

Nektek mi a véleményetek, helytálló a lista?

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!