Hirdetés

A tavalyi harmadik leggyorsabb nem került be idén a top 20 szélvész játékosai közé

A FIFA21 szélvészei között vannak nagy és ismert, valamint kevésbé ismert nevek is, de az biztos nem lesz egyiküket sem könnyű megállítani mert mindenki 90 feletti értéket kapott közülük.

NÉZD MOST AZ ESPORTGURUN!

Nemzetközi Rainbow Six: Siege

R6S European League - Team Secret vs. Vitality

Hirdetés

A Pace vagyis a sebesség nagyon fontos mutató a játékban, sőt sajnos előfordult már olyan is a játék történetében, hogy csak ez a mutató határozta meg egyes lapok használhatóságát. Ultimate Teamben meg aztán pláne nagyon odafigyelnek a játékosok ki mennyire fürge. A csapat és a játékstílus is annál jobb és erősebb lesz, minél több ilyen bitang gyors labdarúgója van valakinek, főleg a széleken illetve a támadók között. Gyakran érdemes 1-2 ilyet beszerezni és köréjük építeni a stratégiát, főleg ha egy Mbappé üti valakinek például a markát. Az EA Sports folyamatosan fedi fel a játékosok kártyáit, és a különböző értékek alapján bizony már rangsorolni is lehet őket, és a listát vizslatva egy dolog biztosan feltűnik egy kis kutakodás után. Leroy Sané tavaly még a harmadik helyen állt 95-ös Pace mutatóval, idén viszont a legjobb 20 játékos közé sem került be a Manchester City korábbi támadója. Kettővel csökent a sebessége, bár ez kicsit furán hat, mert ha így történt volna kitudja leizgaolja-e a Bayern München ezen a nyáron.

Van rá esély egyébként az itt látott játékosok többsége nem lesz nagy kedvenc a FUT21-ben, hiszen egy dolog a gyorsaság, de azért nem árt ha több mutatóban is kiemelkedő valaki, hogy közönség kedvenc legyen a játékban. Viszont Mbappé, Mané, Davies és Vinicius Jr minden bizonnyal több keretben is feltűnik majd, ha októberben útjára indult a küzdelem a FIFA21-ben. Jók a pozíciójukon és egész jó kémiát lehet velük összehozni a nemzetiségük és a általuk képviselt bajnokság miatt. Persze azért ne feledkezzünk majd azokról sem, akik nem tudnak annyi csomagot kinyitni, és coinból is kevesebb áll a rendelkezésükre, nekik még mindig nagyon hasznos erősítés lehet például Adama Traore, Daniel James és Hakimi, hiszen nem csak szélvészek, de azért a játék több elemében is ügyesnek számítanak és győzelemre segíthetnek egy közepes erősségű csapatot.

Hogy pontosan kik lesznek majd közülük a meghatározó egyéniségek a FIFA21-ben azt egyelőre nem tudni, viszont azt már igen, hogy október 9-én ők lesznek a játék leggyorsabb játékosai:

1 Adama Traore — 96 Pace (OVR 79)

2 Kylian Mbappe — 96 Pace (OVR 90)

3 Alphonso Davies — 96 Pace (OVR 81)

4 Daniel James — 95 Pace (OVR 77)

5 Vinicius Jr — 95 Pace (OVR 80) +

6 Kensuke Nagai — 95 Pace (OVR 70)

7 Anibal Chala — 95 Pace (OVR 69)

8 Ismaila Sarr — 94 Pace (OVR 78)

9 Achraf Hakimi — 94 Pace (OVR 83)

10 Leon Bailey — 94 Pace (OVR 80)

A KÖVETKEZŐ OLDALON FOLYTATÓDIK A FELSOROLÁS!

Hirdetés
1 db hozzászólás
  • hooliga 1 hónapja
    ajj micsoda nevek.
    0 0 Válasz
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés