LoL: Először nyerte meg lengyel csapat az EU Masterst

LoL: Először nyerte meg lengyel csapat az EU Masterst

Sima 3-0 után került Lengyelországba az EUM bajnoki címe.

Magyar csapatért és játékosért nem szoríthattak a LoL-osok az EU Masters döntőjében, egy német és egy lengyel klub mérte össze erejét a mindent eldöntő Bo5-ben. Bluerzor, a legjobb magyar dzsungeles, a negyeddöntőben búcsúzott a GamersOriginnel együtt, más játékos Magyarországról még a play-inbe sem jutott be. 

Történelmi pillanatok játszódtak le a 2020-as EUM nyári fináléjában, mivel az AGO ROGUE nagyon sima 3-0-val döngölte a Szurdokba a Team GamerLegiont, ezzel első lengyel csapatként mondhatják el magukról, hogy Európa második legerősebb tornáján diadalmaskodni tudtak. Tavasszal a K1CK Neosurf a play-inből jutott el egészen a döntőig, de ott megállította őket az LDLC OL. Ezúttal a #PolskaGurom tomboló hurrikánként söpört végig a mezőnyön, az ultraligás csapatokat nem lehet többé alábecsülni.

EU Masters 2020 nyári győztes - AGO ROGUE játékosai

  • Syzgenda
  • Zanzarah
  • Czekolad
  • Woolyte
  • Trymbi
  • Sharkz - edző

A legnagyobb európai versenyek ezzel lezárultak 2020-ra, de a francia ligából még vannak hátra mérkőzések, ahol van magyar érdekeltség. Bluerzor és a GO biztosan ott van már az LFL 2020 nyári döntőjében. Emellett az LFL nagy döntőjében is számolni kell velük, ahova a legjobb négy francia csapat jut be, hogy eldöntsék, ki lesz 2020 abszolút bajnoka. A nyári döntőt október 1-jén rendezik, a nagy döntő meccsei ezután kezdődnek majd.

Ha nemcsak olvasni szeretsz a LoL-ról, hanem néznél is közvetítéseket, akkor mindenképp kapcsold be az EsportGuru adásait! 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!