Heti akciós LoL skinek: Éld át a nyarat újra a Pool Party hőskinézetekkel

Heti akciós LoL skinek: Éld át a nyarat újra a Pool Party hőskinézetekkel

Kicsit drágábbak, de jóval különlegesebbek a heti akciós LoL skinek.

Átmenetileg elvonultak a 208 RP-s hőskinézetek egy másik vidékre, a Riot Games ezúttal magasabban húzta meg az alsó határt. A heti akciós LoL skinek között a Pool Party, a Dark Star és a Coven téma egy-egy képviselője viszi a prímet, de Katarinához és Luluhoz, a 10.20-ban hamarosan nerfet kapó két karakterhez is találsz olcsóbb kozmetikai tartalmat.

Szeptember 29-éig néhány hős árát is levitték, azonban mielőtt megörülnél, hogy végre olcsóbban veheted meg kék esszenciából Yasuót, sajnos itt a hidegzuhany. Kizárólag az RP-s vásárlásokra ad kedevzményt a Riot, azonban ha nem okoz gondot az, hogy valódi pénzből vásárold meg az amúgy ingyenesen is megszerezhető karaktereket, akkor mindenképp csapj le a limitált ajánlatokra. 

  • Camille - 438 RP (-55%)
  • Jayce - 395 RP (-55%)
  • Malzahar - 352 RP (-60%)
  • Pantheon - 355 RP (-55%)
  • Shyvana - 434 RP (-45%)

Pantheon mostanában supportként alkot nagyot, Jayce és Camille flexelhető több ösvényre is. Shyvana AP-val szórakoztató Solo/Duóban és ARAM-on is, Malzahart csak akkor pickeld, ha mestere vagy a mágusnak.

Az akciós hőskinézetek közül 7-ért még 500 RP-t sem kifizetnetek, de 300 RP alá egyiket sem sikerült betuszkolni. A legérdekesebbek mindenképp a Dark Star Malphite és a Coven LeBlanc, ugyanis mindkét skin 2020-ban jelent meg.

Az alábbi galériában mind a 15 heti akciós LoL hőskinézetet megtaláljátok pontos árral és a kedvezmény mértékével!

Ha nemcsak olvasni szeretsz a LoL-ról, hanem néznél is közvetítéseket, akkor mindenképp kapcsold be az EsportGuru adásait! Ne feledjétek, hogy elindult a Megyék Csatája - Országos E-sport Verseny regisztrációs szakasza. Nevezni a megyekcsataja.hu oldalon tudtok, ahol további részleteket tudhattok meg a versenyről!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Galéria

Kövess Minket!