LoL: 60%-os győzelmi aránya van Gyémánt felett, de Vasban is ő a király

LoL: 60%-os győzelmi aránya van Gyémánt felett, de Vasban is ő a király

Mesterben "csak" a második legerősebb jelenleg dzsungeles karakter.

Már közel egy hete aktiválódott az összes LoL szerveren a 10.19-es frissítés, ami felkészíti a játékosokat arra a metára, amit a hamarosan induló 2020-as világbajnokságon követhetnek. A Riot Games rengeteg apróbb változtatást eszközölt azért, hogy felpezsdítse a választásokat és tiltásokat, ennek az egyik legnagyobb nyertese nem más, mint Rek'Sai, aki Vastól Mesterig messze a legjobb győzelmi aránnyal rendelkezik.

Mit változtattak Rek'Sai képességein a 10.19-es patchben?

Semmit, viszont felfedeztek egy bugot az idézők, amelynek köszönhetően nem pörgött le a töltése ideje a Q és E képességnek, ha föld alatt mozgott a hős. Ezt gyorsan javították a fejlesztők, de Rek'Sai ennek köszönhetően a figyelem középpontjába került és rájöttek az emberek, hogy mekkora potenciál van az early-mid game-es hősben.

Milyen ellenfelek ellen jó Rek'Sai?

Mivel kizárólag csak a dzsungle-be pickelhető a karakter, ezért mindig figyelni kell arra, hogy az ellenfél csapata kit visz az erdőbe. Az köztudott, hogy Lee Sinre tökéletes counter a "hölgy", mivel képes megszakítani Lee ráugrását azzal, hogy egyszerűen csak feljön a föld alól. Az 1v1-ek megnyerése nem jelenthet akadályt a vak monk ellen, de más hősökkel szemben is van keresnivalója. Olaf, Kha'Zix és a mostanában egyre népszerűbb Nidalee gyengélkedik Rek'Sai ellen, mindhárom hősbe, valamint Lee Sinbe tökéletes választás a top 1 LoL hős jelenleg.

Rúnák tekintetében a Hail of Blades és a Conqueror segíthet a meccsek megnyerésében, tárgyakból a tankos AD vonalat ajánlott erőltetni (Warrior jungler tárgy, Black Cleaver, Edge of Night, Death's Dance, Guardian Angel).

Ha nemcsak olvasni szeretsz a LoL-ról, hanem néznél is közvetítéseket, akkor mindenképp kapcsold be az EsportGuru adásait! Ne feledjétek, hogy elindult a Megyék Csatája - Országos E-sport Verseny regisztrációs szakasza. Nevezni a megyekcsataja.hu oldalon tudtok, ahol további részleteket tudhattok meg a versenyről!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Szerinted dzsungelesként a legjobb Rek'Sai?