Dropok és küldetések: Rengeteg jutalmat zsebelhetsz be a LoL világbajnokság során

Dropok és küldetések: Rengeteg jutalmat zsebelhetsz be a LoL világbajnokság során

Kitömi a Riot Games azokat, akik figyelemmel kísérik a világbajnokság eseményeit.

Szeptember 25-én elrajtol a 2020-as League of Legends világbajnokság, Shanghaiban, de közönség nélkül. A csapatok közül először azok kerülnek reflektorfénybe, akik a play-in szakaszban bizonyíthatják, hogy van keresnivalójuk a legjobbak között. A Bo1-ek pénteken 10:00-kor rajtolnak, ami azt jelenti, hogy innentől kezdődően lehet gyűjteni a jutalmakat, amivel a Riot készült a nézők számára.

Worlds Pick'em, avagy tippelj az Ultimate skinekért

A csoportkörök indulásától, vagyis október 3-án megkezdődik a hagyománnyá vált tippelés, amivel rengeteg jutalmat söpörhetsz be, ha melléd pártol a szerencse. Idén még egy extra nyereményért mehet az x-elés, ugyanis azok az idézők, akik eltalálnak minden eredményt, az összes Ultimate hőskinézet mellé kapnak egy Alienware Aurora Battlestationt is. 

Nézz meccseket és jutalmazódj meg!

YouTube-on, watch.lolesports.com-on és Twitchen egyaránt követheted a Worlds összecsapásait. Minél több meccset nézel, annál több drop ütheti a markod, sőt a LoL-on belüli küldetéseket is teljesítheted.

A kék esszencia mindig jól jön, mivel még a veteránok számára is készítettek olyan tartalmakat, amiért rengeteg ilyen fizetőeszközt kérnek el (Urfwick). 

Ezek a dropok várnak rád, ha nézed élőben a közvetítéseket.

  • 10 éves e-sport kapszulák (ikont és hangulatjelet tartalmaz)
  • Egyedi Hextech ládák
  • Minion ikonok
  • Kuponkedvezmények
  • Egyedi zene
  • Ward skinek és hangulatjelek
  • Worlds tokenek
  • Kék esszencia

Az ingyenes tartalmak mellett érkeznek a csapatok egyedi ikonjai, valamint hangulatjelei. Szeptember 24-étől, egy kisebb mennyiségű RP elköltése után kimutathatod rajongásod a világ legjobb LoL klubjai iránt.

Ha nemcsak olvasni szeretsz a LoL-ról, hanem néznél is közvetítéseket, akkor mindenképp kapcsold be az EsportGuru adásait! Ne feledjétek, hogy elindult a Megyék Csatája - Országos E-sport Verseny regisztrációs szakasza. Nevezni a megyekcsataja.hu oldalon tudtok, ahol további részleteket tudhattok meg a versenyről!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!