LoL: Azonnali hotfixet kapott Samira, mert túl erős volt

LoL: Azonnali hotfixet kapott Samira, mert túl erős volt

Nem így tervezték az indulását az új hősnek.

Hivatalosan is bemutatkozott a League of Legensdben Samira, a játék 151., egyben legújabb hőse. Az orgyilkos-lövész különleges képességekkel, mozdulatokkal és játékstílussal rendelkezik, vagyis garantált, hogy lesznek olyanok, akik már az első pár napban beleölnek annyi órát, hogy mainnek tekintsék magukat. A Riot Games ennek örül is, de azzal nem számoltak, hogy talán túlságosan erősre tervezték Samirát, aki nem sokat várt arra, hogy megérdemelt hotfixben részesüljön.

Samira hotfix

  • Alap életerejét 600 HP-ról 530 HP-ra csökkentették
  • Inferno Trigger (R): Teljes sebzését az ultimate képességnek 100/200/300 (+600% összes AD-ról) 0/100/200 (+500% összes AD-ra) csökkentették

Brutális nerfeket eszközöltek a fejlesztők, de egyáltalán nem is kellett volna úgy kiadni, hogy ezekre szükség legyen. A mobilitása és robbanékonysága miatt könnyedén nyeri meg Samira az 1v1-es harcokat, de igazán hatékony menekülési képessége nincs, ezért sem aggódik a Riot amiatt, hogy alapjaiban változtatja meg az első percektől a metát. A Samirához hasonló, összetett és bonyolult játékmenettel rendelkező hősök általában nem sok vizet zavarnak a Solo/Duo Queue-ban, elég csak Apheliosra gondolni, aki kizárólag a high ELO-ban és a profi meccseken aratott nagy sikert. Samira és Yone nem lesz elérhető a világbajnokságon, ezért egyelőre nem láthatjátok, hogy JackeyLove, Perkz és Ruler mit tud kihozni a karakterből.

Ha nemcsak olvasni szeretsz a LoL-ról, hanem néznél is közvetítéseket, akkor mindenképp kapcsold be az EsportGuru adásait! Ne feledjétek, hogy elindult a Megyék Csatája - Országos E-sport Verseny regisztrációs szakasza. Nevezni a megyekcsataja.hu oldalon tudtok, ahol további részleteket tudhattok meg a versenyről!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!