Hirdetés

LoL: Azonnali hotfixet kapott Samira, mert túl erős volt

Nem így tervezték az indulását az új hősnek.

Hirdetés

Hivatalosan is bemutatkozott a League of Legensdben Samira, a játék 151., egyben legújabb hőse. Az orgyilkos-lövész különleges képességekkel, mozdulatokkal és játékstílussal rendelkezik, vagyis garantált, hogy lesznek olyanok, akik már az első pár napban beleölnek annyi órát, hogy mainnek tekintsék magukat. A Riot Games ennek örül is, de azzal nem számoltak, hogy talán túlságosan erősre tervezték Samirát, aki nem sokat várt arra, hogy megérdemelt hotfixben részesüljön.

Samira hotfix

 • Alap életerejét 600 HP-ról 530 HP-ra csökkentették
 • Inferno Trigger (R): Teljes sebzését az ultimate képességnek 100/200/300 (+600% összes AD-ról) 0/100/200 (+500% összes AD-ra) csökkentették

Brutális nerfeket eszközöltek a fejlesztők, de egyáltalán nem is kellett volna úgy kiadni, hogy ezekre szükség legyen. A mobilitása és robbanékonysága miatt könnyedén nyeri meg Samira az 1v1-es harcokat, de igazán hatékony menekülési képessége nincs, ezért sem aggódik a Riot amiatt, hogy alapjaiban változtatja meg az első percektől a metát. A Samirához hasonló, összetett és bonyolult játékmenettel rendelkező hősök általában nem sok vizet zavarnak a Solo/Duo Queue-ban, elég csak Apheliosra gondolni, aki kizárólag a high ELO-ban és a profi meccseken aratott nagy sikert. Samira és Yone nem lesz elérhető a világbajnokságon, ezért egyelőre nem láthatjátok, hogy JackeyLove, Perkz és Ruler mit tud kihozni a karakterből.

Ha nemcsak olvasni szeretsz a LoL-ról, hanem néznél is közvetítéseket, akkor mindenképp kapcsold be az EsportGuru adásait! Ne feledjétek, hogy elindult a Megyék Csatája - Országos E-sport Verseny regisztrációs szakasza. Nevezni a megyekcsataja.hu oldalon tudtok, ahol további részleteket tudhattok meg a versenyről!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Hirdetés
9 db hozzászólás
 • Sett 1 hónapja
  Aphelios 2 ez a hős is.
  0 3 Válasz
  • PressAltF4 1 hónapja Sett
   Kurvára nem!
   0 0 Válasz
 • Boombucket 1 hónapja
  Riot dolgozói fejlődnek ... várjunk csak az összes új hőssel ez történt
  0 0 Válasz
  • ezegynev 1 hónapja Boombucket
   Kicsit se volt furcsa, hogy apheliost több, mint 5 patchen keresztül gyengítették
   0 0 Válasz
 • MrMeeseeks 1 hónapja
  Eléggé kaki lett. Egyszerűen kiszedem
  0 0 Válasz
 • ZhY3N 1 hónapja
  Ki gondolta volna, hogy egy adc/assassin, ráadásul új champ-et nerfelni fognak egyből. Btw aphelios 2, csak ez nem stunnol. Most ha bannolok egy ilyet, simán hozhatják az aphelios-t, vagy fordítva, ezaz. :|
  0 0 Válasz
 • cstomi468 1 hónapja
  Én mid en játszotttam vele 2 mecset és inkább assasssin mint adc jelenleg főleg mivel nincs szüksége as re mivel az aa resetet nagyon jól lehet alkalmazni.
  0 0 Válasz
 • DragonWarrior30 1 hónapja
  Erős, de ki is lehet szedni könnyen attól függetlenül.
  0 0 Válasz
 • ElenaraShadow 1 hónapja
  Elég lenne, ha nem tudná egy team fight alatt minimum 5x ellőni az ultiját.....
  0 0 Válasz
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés