LoL: Csökkenti a Riot a kritikus csapások sebzését, valamint a kritikus találatok esélyét

LoL: Csökkenti a Riot a kritikus csapások sebzését, valamint a kritikus találatok esélyét

Szeretné elérni a Riot Games, hogy ne domináljanak annyira a kritikus sebzést biztosító tárgyak.

Újabb tárgymódosításokat jelentett be a Riot Games, amivel már az előszezont sem kell megvárnotok, ugyanis néhány héten belül megérkezik a PBE-re, a LoL hivatalos teszt szerverére. A változásokat Riot Scruffy osztotta meg a közösségi médiában, ezért 100%-ban biztosak lehettek annak kapcsán, hogy nem csak egy pletykáról van szó.

Mennyire fontos jelenleg a kritikus sebzés a League of Legendsben?

Röviden: nagyon. A lövészeknek legalább két-három tárgy kell ahhoz, hogy valóban rendelkezzenek érzékelhető sebzéssel, ebben nagy szerepet játszanak a krites tárgyak. Az Infinity Edge (Határtalan Penge) megkerülhetetlen minden ADC buildben, de a Phantom Dancer (Fantomtáncos) - Runnan's Hurricane (Runaan Hurrikánja) - Rapid Firecannon (Gyorstüzelő Ágyú) hármas valamelyikét sem lehet elhagyni. 

Mit változtat a Riot Games a kritikus sebzést és esélyt biztosító tárgyakon?

  • Lecsökkentik a kritikus csapások sebzését 200%-ról 175%-ra
  • A jelenleg megszokott 25%-os kritikus találatok esélye helyett 20%-ra csökkennek ezek az értékek

Céljuk, hogy más statokat részesítsenek előnyben a játékosok és ne csak azt tartsák szem előtt, hogy AD + krit = győzelem. Szeretnék, ha népszerűbbek lennének a támadási sebességet biztosító tárgyak, sőt néhány egyébként is hasznos tárgy kaphat kritikus esélyt. Ebbe a kategóriába esik a Riot szerint a Bloodthirster (Vérszomjas), a Mercurial Scimitar (Eleven Szablya) és a Mortal Reminder (Halálos Emlékeztető). Ezen a három tárgyon kívül tesztelik majd a többit is, de ezeket külön kiemelték a fejlesztők.

Ha nemcsak olvasni szeretsz a LoL-ról, hanem néznél is közvetítéseket, akkor mindenképp kapcsold be az EsportGuru adásait! Ne feledjétek, hogy elindult a Megyék Csatája - Országos E-sport Verseny regisztrációs szakasza. Nevezni a megyekcsataja.hu oldalon tudtok, ahol további részleteket tudhattok meg a versenyről!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Szerinted jó ötlet a kritikus csapások sebzésének csökkentése?

Partnereink ajánlata

Gamestar

  • Aizen 3 éve
    Mivel nem szoktam ebben a pozícióban játszani, így pontosan nem tudom megítélni. Több dolog is eszembe jutott ezzel kapcsolatban. Első, már évek óta a krit tárgyak élveznek prioritást ADC-k számára, lehet jó ötlet picit felrázni ezt. Második, remélhetőleg a Riot szem előtt tartja, hogy lassan 2 éve az ADC-nek alig van sebzése tank toposokra a végjátékban a tank supportokra, remélem ezzel is kezdenek valamit. Harmadik, remélem azt is szem előtt tartják, ha jön egy nagyobb meta változás, akkor megint nem kizárólag mage-ket fogunk látni boton. Negyedik, valószínű ezekkel a változtatásokkal Ezreal megint előtérbe kerül valamint a lethality Varus és MF is.
    0 0 Válasz
    • avocadotour 3 éve Aizen
      Én már hónapok óta a lethality MF-t spamelem adc roleban????mit ne mondjak eléggé OP
      1 0 Válasz
      • PressAltF4 3 éve avocadotour
        Ezt most kérded?
        0 0 Válasz
        • ZhY3N 3 éve PressAltF4
          Néhány emojit kérdőjellé változtat.
          0 0 Válasz
  • Milasz 3 éve
    Botlanen játszom nagy többségben supportot, általában tankot. Az érzés amikor a jó adc 15 percnél már a második krit itemét veszi meg és fél hpza az ellenséges poke supportot fenomenális, de egyben át is érzem mert én is szoktam poke supportot játszani. Igen szerintem ráfér egy kisebb átalakítás, de ez maradjon olyan körülmények között hogy ne megint Jhin legyen a tökéletes adc a passzívja miatt, valamint akkor a többi item kapjon egy kis buffot hogy megérje azokat is meg venni és játszható is legyen, mint Vayne és Kog maw Guinso és BTRK comboja.
    0 0 Válasz
  • FallerMHu 3 éve
    RIP az as crit adck-nek
    0 1 Válasz
  • cstomi468 3 éve
    Szerintem ezt valaki nem gondolta végig.
    0 1 Válasz
  • Boombucket 3 éve
    És így búcsuzunk újra a marksmanoktól , és köszöntsük a mage bot lanet
    0 2 Válasz
  • lasy95 3 éve
    megint 1 adc-t nem fogunk látni 1 gamŕbe sem megin dinger stb fog uralkodni ere már volt 1x példa a riotnak 1 adc nem volt elég jó akkor
    0 1 Válasz
  • Zayne 3 éve
    Varom mar hogy ne dominaljon ennyire a botlane. Az a baj a bottal hogy hiaba vagy pl 12/3 Zed miden meg hiaba jo a top es/vagy a jg is, ha az enemy ADC el lesz feedelve ott vege a meccsnek nagyvalszeg. Persze ez nincs kobe vesve de ahanyszor az enemy ADC elonyhoz jut, annyiszor kezdenek dupla killek szalldogalni az o aldalukrol es csak azt veszed eszre h 15.perc es mar 2 krites iteme van meg 15killje
    0 0 Válasz
    • cstomi468 3 éve Zayne
      Nem tudom eldönteni őszintén, hogy komolyan beszélsz e vagy viccelsz. Lejön a top a maga 2 szint előnyével ADC legyen a talpán, aki képes ott győzni. Nem mellesleg lehet, hogy jó számokat produkálnak de még mindig a leggyengébb pozíció. Zed meg nagyon rossz példa jelenleg a leggyengébb assassin szerintem.
      0 0 Válasz
      • jakekobe 3 éve cstomi468
        nem anyira gyenge csak agyatlan emberek használják laning phase jó vele mert ügye csak shuriken spamm meg all in mikor valaki lowos utána meg a fejedet a billentyübe verheted sebzés miatt de ha elöre kerülsz egy zed-el akkor konkrétan nincs nagyon félned lord dominik meg concq ha nagyon tank meta van ellened
        0 0 Válasz
        • cstomi468 3 éve jakekobe
          Nem azt mondtam, hogy gyenge az assassinok között nem épp a legbiztonságosabb pick. Legalább is lanerek közül.
          0 0 Válasz
  • Deathwing 3 éve
    Yasuo és trydának nerf ami jó, viszont az adc még nagyobbat szívnak .
    0 0 Válasz
  • BothicC 3 éve
    Ez megint tök jó és szép, de ez újfent nagy impacttel lesz szerencsétlen nem adc crit-based champekre. Trynda yasuo yone gp graves crit buildje teljesen off így
    0 0 Válasz
    • Ricskoma 3 éve BothicC
      R.I.P Yasuo :(
      0 0 Válasz
  • PlanCake 3 éve
    Elég sokat ADCzek az utóbbi időben és két dolgot tudnék hozzáfűzni: 1. Szerintem is kezd unalmas lenni a tárgyválasztás. Ugyanazok a crit itemek, minimális eltéréssel, DD vagy Scimitar, esetleg GA, ha valaki nagyon éli a helyzetet. Alig van ADC, akinek a BOTRK vagy a Guinsoo adja, legalábbis elég gyér a teljesítményük. Egy jó lethality build pedig igazi ritkaság, főleg, ami működik is és jobb, mint a crit verzió. 2. Nem vagyok benne biztos, hogy jó dolog az amúgy is gyengélkedő ADCk legerősebb fegyverét nerfelni. Még most is van pár mage, aki elég jól működik bot lanen, ha az ADCk gyengülnek, a magek teret kapnak. Újra jön a mage bot meta, ami miatt Riot a játékosokkal együtt rohant a falnak nem is olyan rég. Személy szerint inkább játszanám az unalmas sablon metát tovább, mint egy újabb mage invázió...
    0 0 Válasz
  • GGWPCSANICARRY 3 éve
    ????
    0 1 Válasz
  • ProtonP 3 éve
    Szerintem ez az adc domináláson nem fog sokat változtatni hisz attack damage CARRY én személy szerint preferálom az attack speedet és valószínüleg e miatt több alternative build is megjelenik ami még több érdekességet, újdonságot hoz magával. Míg a nem kritre építők meta champek lehetnek. Hozzá teszem hogy ez a változtatás rettentően kritikus jhin yone és yasuo használhatóságára.
    0 0 Válasz
  • DrSynclear 3 éve
    Jó lesz ez így ;)
    0 0 Válasz
  • esox9 2 éve
    gg
    0 0 Válasz
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!