Új térképet kaphat a PUBG, különleges kirakóssal kezdték a promóciót

Új térképet kaphat a PUBG, különleges kirakóssal kezdték a promóciót

Az egyik PUBG leakernek termetes csomagot küldött a fejlesztő.

Az évek során a PUBG számos térképet kapott már, a legutolsót nem is olyan régen, már 2020-at írtunk, amikor Karakin berobogott. Most úgy fest, hogy megint egy új térkép lehet kilátásban, melynek már a neve is meglehet, Paramo! A híres PUBG leaker, PlayerIGN egy méretes csomagot kapott a PUBG Corp.-tól, mely egy rejtély bizonyos darabjait tartalmazta.

A csomagban volt egy szikladarab, valamint egy levél, a levélben pedig nem más áll, minthogy további 9 része van a kőnek, összerakva őket pedig megismerheti a világ Paramo titkát. A közösség hamar elkezdett agyalni, hogy vajon hol is lehet a többi darab (összesen 9 van), egy elmélet szerint pedig további kiválasztott személyeknek küldi ki őket a PUBG Corp. Bármi is lesz a rejtély megoldása, az biztos, hogy csak most fog beindulni igazán, ez pedig kétségtelenül egy különleges marketingstratégia a PUBG Corp.-tól.

Zárkásképp álljon itt a kedvenc kommentünk, a PUBG egyik közösségi menedzsere, Hawkinz jegyezte meg PlayerIGN-nek, hogy "Mondtam, hogy NEM CSAK azért akarjuk a címedet, hogy rád hívjuk a datamining rendőrséget."

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!