Vége a várakozásnak: Öt mérkőzéssel rajtol el a mai nap a 2020-as LoL világbajnokság

Vége a várakozásnak: Öt mérkőzéssel rajtol el a mai nap a 2020-as LoL világbajnokság

10 csapat küzd azért, hogy 4-en közülük továbbjussanak a csoportkörökbe.

Európai szemmel szerencsés, hogy Kínában rendezik meg a 2020-as LoL Worldsöt, az év legnagyobb versenyét, ugyanis az időeltolódás miatt minden mérkőzést napközben lehet végigizgulni. Először a play-in szakasz küzdelmein lehet nézni a világ legjobb LoL csapatait. 

A play-in körökben olyan csapatok csapnak össze, mint a MAD Lions (EU 4.), a Papara SuperMassive (török 1.), az INTZ (brazil 1.), a Team Liquid (USA 3.), a Unicorns of Love (orosz 1.) és az LGD Gaming (kínai 4.). A legnagyobb neveken kívül japán, dél-amerikai, ausztrál és dél-kelet ázsiai klubokért izgulhattok, de a szakértői tippek alapján ők nem igazán rúghatnak labdába. 

Mindenképp érdemes nézni az összes mérkőzést, mivel a 10.19-es frissítés először ezeken a Bo1-eken mutatkozik be. A két csoportból az első helyezettek automatikusan továbbjutnak a csoportkörökbe, az ötödik helyezettek elbúcsúznak a további küzdelmektől. A 2-4. helyezett csapatok közül először a 3-4. helyen végzettek csapnak össze, hogy utána ennek a győztese összemérje erejét a csoport másodikokkal. Aki megnyeri a play-in utolsó két kvalifikációs körét, az szintén ott lesz a csoportkörökben, így alakul ki a 16 fős mezőny, akik már közvetlenül a világbajnoki címért harcolnak. Magyar nyelven nem követhetitek az összecsapásokat, az angol közvetítést érdemes a watch.lolesports.com oldalon nézni, mivel teljesíthetitek ezzel a küldetéseket, sőt dropok is várnak rátok. 

Ha nemcsak olvasni szeretsz a LoL-ról, hanem néznél is közvetítéseket, akkor mindenképp kapcsold be az EsportGuru adásait! Ne feledjétek, hogy elindult a Megyék Csatája - Országos E-sport Verseny regisztrációs szakasza. Nevezni a megyekcsataja.hu oldalon tudtok, ahol további részleteket tudhattok meg a versenyről!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



League of Legends - Már a skineket is újrahasznosítja a Riot

Több támadás is érte a Riot Gamest a League of Legends közösség felől miután a játékosok "újrahasznosított" VFX elemeket fedeztek fel a PBE-re felkerült legújabb Tündérkirályság kinézeteken.