Hogy lehet majd frissíteni a FIFA21-et a next-gen konzolokra? Az EA válaszolt!

Ebben az évben külön érdemes odafigyelni a FIFA új részére, hiszen az új konzolok miatt még az is lehet, hogy két eltérő minőségű játékot kapnak a rajongók.

Az EA valószínűleg igyekszik majd felturbózni a FIFA21-et PS5-re és Xbox Series X-re, bár egyelőre semmilyen ízelítőt nem adtak ki a next-gen játékból. A gyors töltés, az új lightning (fényezés) rendszer és renderelés, valamint a kibővített animációs technológia minden bizonnyal az eddigieknél még élethűbb epizódot jelent majd a széria életében. Viszont a generációváltás miatt kétféle játék kerül majd ki a piacra, hiszen a mostani konzolokra is leszállítják a FIFA21-et. A Sonyval és a Microsofttal együttműködve hozták létre a Dual Entitlement rendszert, ami azt jelenti, hogy kétszer nem kell majd megvásárolni a FIFA21-et. A lényege az egésznek, hogy alapból upgradelni lehet PS4-ről PS5-re, illetve Xbox One-ról Xbox Seriers X-re a játékot. De íme néhány kérdés, amivel teljes képet lehet kapni mi a helyzet a next-gen kapcsán.

Mi az a Dual Entitlement?

"Ha megvásárolod a PlayStation 5 vagy az Xbox Series X valamelyikét, akkor ez a rendszer lehetővé teszi, hogy a PlayStation 4-es FIFA 21-et PlayStation 5-re vagy Xbox One-ról Xbox Series X-re frissítsd, extra költség nélkül. A lemez nélküli konzoloknál csak digitális verziónál lehet csak frissíteni."

Hogyan győződhetsz meg arról, hogy élvezem PlayStation 5 vagy az Xbox Series X-en a Dual Entitlement előnyeit?

"Ha a FIFA 21-et PlayStation 4-re vagy Xbox One-ra szerezted be, akkor van lehetőség frissíteni a példányt a megfelelő következő generációs konzolra (PlayStation 4-ről PlayStation 5-re, vagy Xbox One-ról Xbox X-re), külön letöltés és újabb vásárlás nélkül, egészen a FIFA 22 startjáig."

Digitálisan kell megvásárolni a FIFA 21-et, hogy igénybe vehesd a Dual Entitlement előnyeit?

"A FIFA 21 fizikai példánya PlayStation 4-en magában foglalja a játék PlayStation 5-ös verziójának letöltésére és lejátszására vonatkozó jogosultságot is (Xbox One esetében szintén rajta van az Xbox Series X jogosultság), így abban az esetben, ha olyan új konzolt vásárolsz magadnak valaki, amiben megtalálható a lemezlejátszó, akkor gond nélkül képes vagy frissíteni ilyenkor az adott FIFA21-et. Ha egy lemez nélküli következő generációs konzolt kívánsz megvenni, akkor a FIFA 21-et digitálisan kell beszerezned, hogy kihasználhasd a Dual Entitlement előnyét, mert a fizikai lemezes formában meglévő játékot jelenleg nem lehet lemez nélküli next-gen konzolokra frissíteni."

Tovább vihetem majd a PS4 és Xbox One mentésemet az új konzolokra?

"A FIFA 21 Ultimate Team, valamint a VOLTA profilokat minden tartalmával (zseton, FIFA pont, játékosok) együtt oda-vissza viheted a két konzol között. A Co-op Seasons, Online Seasons, Karrier mód és Pro Club viszont konzolfüggő lesz, így azokat sajnos nem tudod majd transzferelni. Viszont, ha megvan már a PS5, és otthon porosodik a PS4 is, akkor a FUT fiókod mind a két helyen elérhető lesz."

A frissítés után vissza lehet térni PlayStation 4 vagy Xbox One rendszerre?

"Igen, a Dual Entitlement ajánlatának kihasználása után még simán tolhatod a FIFA 21-et PlayStation 4-en és Xbox One-on."

Ha nemcsak olvasni szeretsz a FIFA-ról, hanem néznél is közvetítéseket, akkor mindenképp kapcsold be az EsportGuru adásait! Ne feledjétek, hogy elindult a Megyék Csatája - Országos E-sport Verseny regisztrációs szakasza. Nevezni a megyekcsataja.hu oldalon tudtok, ahol további részleteket tudhattok meg a versenyről!

A FIFA21 október 9-én jelenik PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra. 

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Gaming - Minden Kiberül: kattanj rá Te is!

A kiberbűnözők világszerte évente nagyjából 8000 ezer milliárd USD kárt képesek okozni a vállalatok és a felhasználók életében. Ez a szám évről-évre növekszik.