A Liverpool új igazolása elmondta miként segíti a fejlődésben őt a FIFA játék

A Liverpool új szerzeménye, Diogo Jota elmagyarázta miként segített neki a FIFA jobb játékossá válni, és az első meccsein a PL-ben is jót tett neki, hogy játszott a játékkal.

A profi labdarúgó szerint ugyanis elég sok a hasonlóság a FIFA és a valódi futball között. Az sem meglepő, hogy ő is, mint hivatásos sportoló valamilyen szinten rajong a sorozatért. Olyannyira, hogy az Ultimate Teamben is igyekszik mindig összerakni az álomcsapatát. Neki egyébként 3 lapja a van a FIFA20-ban, 80-ról indulva, 83-at érintve egészen 89-es ratingig verekedte fel magát, ez utóbbi egy Player Moments SBC részeként került a játékba.

Jota a Wolverhamptontól érkezett a hírek szerint 41 millió fontért a Liverpoolhoz, de nem csak a valódi gyepen éri meg a pénzét, ugyanis a FUT-ban is hozott már össze 30:0-ás WL hétvégét. Elmondása szerint nem csak a szórakozás miatt ül le és ragad kontrollert, hanem a játékot arra is használja, hogy jobb játékossá váljon. Nyilatkozta már azt is, hogy egyszerűen odaáig van a FIFA és a Football Menedzser játékokért. Utóbbiban a Telford Unitedet egészen Európa csúcsáig vezette. Ezzel pedig azt sem vetette el, hogy egy nap edző lesz, de most inkább a FIFA segít neki a fejlődésben.

"A FIFA révén az ember jobban megértheti a taktikákat. Persze elsősorban a fun miatt érdemes játszani, de az ember ettől függetlenül mindig ki akar próbálni valami újdonságot is. Például, ha az első félidőben az ellenfeled valamilyen specifikus stratégiát vet be ellened, akkor te arra a második félidőben megpróbálsz reagálni és felül kerekedni. Sok sok meccs alatt még jobban oda lehet figyelni a helyezkedésre, és arra is, hogy a különböző helyzetekben hogyan reagáljon az ember. Mivel a játékban van lehetőség ezt átgondolni meccsről meccsre és újra kipróbálni, ez a valódi pályán is segítheti a gyors és jó döntéshozatalt."

A valódi Premier League-t a FIFA-ban látotthoz hasonlítani talán egy kicsit erős, de kétség kívül van Jota mondandójában igazság. Ha valaki a játékstílusa vagy a csapata révén uralja a FUT Champs-et, akkor az ellenfelei legjobb tudásuk szerint megpróbálnak kitalálni valami ellenszert, és azt végrehajtva igyekeznek őt legyőzni, hogy átvegyék az uralmat. Ugyanez figyelhető meg a való életben is, hiszen így lehet kifürkészni kit érdemes lekapcsolni az ellenfélből vagy hol lehet üres területet találni a gólszerzés érdekében.

Ha nemcsak olvasni szeretsz a FIFA-ról, hanem néznél is közvetítéseket, akkor mindenképp kapcsold be az EsportGuru adásait! Ne feledjétek, hogy elindult a Megyék Csatája - Országos E-sport Verseny regisztrációs szakasza. Nevezni a megyekcsataja.hu oldalon tudtok, ahol további részleteket tudhattok meg a versenyről!

A FIFA21 október 9-én jelenik PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra. 

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Gaming - Minden Kiberül: kattanj rá Te is!

A kiberbűnözők világszerte évente nagyjából 8000 ezer milliárd USD kárt képesek okozni a vállalatok és a felhasználók életében. Ez a szám évről-évre növekszik.