Hirdetés

Legnagyobb vesztesei a LoL 10.19-es frissítésének

Van olyan hős, aki hiába kapott buffot, ezzel csak veszített összességében.

NÉZD MOST AZ ESPORTGURUN!

Scheff Konyhája

Scheff Konyhája: World of Tanks

Hirdetés

A hivatalos világbajnokságra készült frissítés néhány hős életében elhozta a változást, amit annyira nem akartak a játékosok. Ezek a karakterek bukták a legtöbbet azzal, hogy megjelent a 10.19-es LoL patch. Ne felejtsétek el, hogy még most is nevezhettek Magyarország legnagyobb LoL versenyére, a Megyék Csatájára!

Twisted Fate

A profi meta egyik legnépszerűbb hőse már több gyengítésen túl van, de még mindig nem került a játszhatatlan kategóriába. Bár veszített erejéből, ha szükség van a rajtaütési képességre midről, akkor TF az egyik legjobb pick.

Akali

Nagyon nehéz mesterévé válni az orgyilkos ninjának, de mobilitása és hatalmas burst sebzése miatt flexelhető akár topra is. Folyamatosan változtatja a Riot a képességek által okozott sebzést, úgy tűnik, hogy egyelőre elégedettek a mostani állapotával Akalinak, mivel a 10.20-ban nem kap további nerfeket a hős.

Caitlyn

Nagyon ráfért már Caitlynre a nerf, túlságosan mobilis volt, miközben óriási távolságból szórta a hatalmas csapásokat. A 10.19-es patchben az AD-ját csökkentették lvl 1-en, valamint a szintenkénti bónusz támadási sebességéből is elvettek egy keveset.

Udyr

Nagyon furcsa körülmények között találta magát Udyr, ugyanis annak ellenére romlottak a számai, hogy a Phoenix Stance-re (R) kapott egy kisebb buffot. Valószínűleg az áll a háttérben, hogy elkezdték játszani olyan játékosok is a hőst, akik egyébként nem jók vele, csak látták, hogy erősítést kapott.

Ha nemcsak olvasni szeretsz a LoL-ról, hanem néznél is közvetítéseket, akkor mindenképp kapcsold be az EsportGuru adásait! Ne feledjétek, hogy elindult a Megyék Csatája - Országos E-sport Verseny regisztrációs szakasza. Nevezni a megyekcsataja.hu oldalon tudtok, ahol további részleteket tudhattok meg a versenyről!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Hirdetés
8 db hozzászólás
 • CaptainMorgan 1 hónapja
  Nem hiszem, hogy TF-et nerfelni kéne,hiszen ez a lényege, hogy rajta üssön. Ez olyan, mintha az assassinok burstjét nerfelnék.
  0 0 Válasz
  • Daweee 1 hónapja CaptainMorgan
   Teljesen igazad van, sőt lassan elérik tf-nél a azt a bizonyos játszhatatlan kategóriát. ????
   0 0 Válasz
   • CaptainMorgan 1 hónapja Daweee
    Nem ezt mondtam, csak arra céloztam, hogy abban akarják nerfelni, amire pont, hogy jó.
    0 0 Válasz
 • Nber 29 napja
  Jogos.
  0 0 Válasz
 • DrSynclear 29 napja
  Szegény tf
  0 0 Válasz
 • DeadmanX 29 napja
  Cait érthető is.
  0 0 Válasz
 • Ghostrider 28 napja
  szegények
  0 0 Válasz
 • Sirly 28 napja
  Udyr annyira useless hogy elmondani nem lehet
  0 0 Válasz
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés