Legnagyobb vesztesei a LoL 10.19-es frissítésének

Van olyan hős, aki hiába kapott buffot, ezzel csak veszített összességében.

A hivatalos világbajnokságra készült frissítés néhány hős életében elhozta a változást, amit annyira nem akartak a játékosok. Ezek a karakterek bukták a legtöbbet azzal, hogy megjelent a 10.19-es LoL patch. Ne felejtsétek el, hogy még most is nevezhettek Magyarország legnagyobb LoL versenyére, a Megyék Csatájára!

Twisted Fate

A profi meta egyik legnépszerűbb hőse már több gyengítésen túl van, de még mindig nem került a játszhatatlan kategóriába. Bár veszített erejéből, ha szükség van a rajtaütési képességre midről, akkor TF az egyik legjobb pick.

Akali

Nagyon nehéz mesterévé válni az orgyilkos ninjának, de mobilitása és hatalmas burst sebzése miatt flexelhető akár topra is. Folyamatosan változtatja a Riot a képességek által okozott sebzést, úgy tűnik, hogy egyelőre elégedettek a mostani állapotával Akalinak, mivel a 10.20-ban nem kap további nerfeket a hős.

Caitlyn

Nagyon ráfért már Caitlynre a nerf, túlságosan mobilis volt, miközben óriási távolságból szórta a hatalmas csapásokat. A 10.19-es patchben az AD-ját csökkentették lvl 1-en, valamint a szintenkénti bónusz támadási sebességéből is elvettek egy keveset.

Udyr

Nagyon furcsa körülmények között találta magát Udyr, ugyanis annak ellenére romlottak a számai, hogy a Phoenix Stance-re (R) kapott egy kisebb buffot. Valószínűleg az áll a háttérben, hogy elkezdték játszani olyan játékosok is a hőst, akik egyébként nem jók vele, csak látták, hogy erősítést kapott.

Ha nemcsak olvasni szeretsz a LoL-ról, hanem néznél is közvetítéseket, akkor mindenképp kapcsold be az EsportGuru adásait! Ne feledjétek, hogy elindult a Megyék Csatája - Országos E-sport Verseny regisztrációs szakasza. Nevezni a megyekcsataja.hu oldalon tudtok, ahol további részleteket tudhattok meg a versenyről!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Gaming - Minden Kiberül: kattanj rá Te is!

A kiberbűnözők világszerte évente nagyjából 8000 ezer milliárd USD kárt képesek okozni a vállalatok és a felhasználók életében. Ez a szám évről-évre növekszik.