Magyar PUBG játékosok brillíroznak a DreamHack őszi versenyén

Egy teljes magyar csapat, és két másik magyar játékos küzd azért, hogy előrébb jusson a Dreamhack Fall Showdown eseményén!

Tegnap kezdetét vette a DreamHack őszi nagy PUBG versenyének, a DreamHack Fall Showdownnak a Stage 1 része, mely egy több fordulós, számos játéknapot tartalmazó esemény 15 ezer dolláros összdíjazással. Úgy alakult, hogy a Stage 1-ban 3 magyar érdekeltségű csapatnak is szurkolhatunk, egy teljesen magyar összeállításnak, valamint két nemzetközi mixnek.

  • Magyar csapat: MeetTheWoo - Prorix, Boxbox, Dnkk, Bp.
  • Magyar taggal rendelkező csapat: Tempo X - rbbence
  • Magyar taggal rendelkező csapat: Aces Crew - j4m_

A Stage 1 összesen két napon át zajlik, 12 meccset játszanak le a squadok, tegnap pedig lement az első forduló. 6 mérkőzés után a MeetTheWoo a még továbbjutást érő 8. helyen áll, előttük egy ponttal vezet az Aces Crew, a Tempo X pedig egy nagyon szép második helynek örvendhet, azonban szorosan követi őket az Apeks. A mai második 6 mérkőzés mindenképp kulcsfontosságú lesz a magyar játékosok számára, a továbbjutásuk a Stage 2-be viszont egyáltalán nem lehetetlen. Szurkolj nekik Te is ma délután 15:00-tól a magyar közvetítésen Jonesy selymes hangjának kíséretében, vagy a nemzetközi streamen.

Azok a csapatok, akik bejutnak a top 8-ba, részt vehetnek az esemény Stage 2 fázisában, ahol a PUBG Continental Series 2 Europe 16 legjobb csapatával kerülnek majd össze. Ezúton is sok sikert a magyar játékosoknak!

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!