Megújul az OTW promó és egy újabb játékos kártyáját is bemutatták

Megújul az OTW promó és egy újabb játékos kártyáját is bemutatták

Nagyon kevés idő van már csak hátra a FIFA21 megjelenéséig, és talán senki nem csodálkozik azon, hogy a fő hangsúlyt idén a FUT kapja majd. 

Ennek apropóján egy újabb adag információt osztott meg az EA Sports. Kiderült, hogy újabb adag Ones to Watch játékosról hullott le a lepel, és kiderült mikor milyen módon indult útjára az OTW promó az új játékban. A csapat megépítése mellett érdemes még egy nagyon fontos dologra odafigyelni, hiszen indult októberben a Megyék Csatája is, amiről egy vérbeli FIFA játékosnak nem érdemes lemaradnia, így ha teheted látogasd meg a megyekcsataja.hu weboldalt és add le a nevezésed.

Elsőként újra érdemes kihangsúlyozni, hogy az előrendelőknek már október 6-ától elérhető a játék, és az Early Access speciális jutalmai a következőek:

  • Indulás előtt Objectivek, melyekhez speciáls csomagok társulnak, ebben untradeable 80-84 OVR játékosok mellett egy 10 meccs erejéig használható Team of the Week lap is lesz.
  • A TOTW első heti felhozatala egy rövid ideig már ekkor elérhető lesz
  • Season Objective 1 start, és az EA Play tagjai szezon XP boostot is kapnak, hogy minél hamarabb elérhessék a level 30-at
  • Neki lehet veselkedni a Human vs Machine (ember a gép ellen) közösségi eseményeknek, és ezekért Prime Electrum csomagokat lehet szerezni

A kitolt átigazolási időszak miatt, először a játék történetében külön OTW tartalom is bekerült:

  • Ones To Watch Player Squad Building Challenge (SBC)
  • Ones To Watch Player Pick Vote (szavazás)
    • Ez október 5. és 6. között jelenik meg in-game és a companion applikációban

Az OTW játékosokról nem árt tudni, hogy ők a legnagyobb ígéretek az átigazolási időszakot tekintve, és a valódi teljesítményük alapján növekedhetnek az értékeika szezon során. A napokban a már eddig látott arcok mellett feltűnt Hakimi is, aki kapott egy 83-as színes kártyát. A FIFA21-ben eddig 6 ilyen futballistát neveztek meg - kattints a képre a galériáért:

Ebben az esztendőben két csapatra osztják az OTW lapokat, és az első adag október 9-én, míg a második október 14-én lesz nyilvános, de csak október 16-án jelenik meg. Azon személyek, akik augusztus 14. előtt rendelték elő a játékot, kapnak egy garantált OTW itemet - untradeable - is.

További frissítésekről majd a jövőben tájékoztatják a rajongókat. 

Ha nemcsak olvasni szeretsz a FIFA-ról, hanem néznél is közvetítéseket, akkor mindenképp kapcsold be az EsportGuru adásait! Ne feledjétek, hogy elindult a Megyék Csatája - Országos E-sport Verseny regisztrációs szakasza. Nevezni a megyekcsataja.hu oldalon tudtok, ahol további részleteket tudhattok meg a versenyről!

A FIFA21 október 9-én jelenik PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra.

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Galéria

Kövess Minket!