A FIFA21-ben visszatér az Icon SBC és megváltozik a Swap is

A FIFA21-ben visszatér az Icon SBC és megváltozik a Swap is

Az EA Sports nagyon aktívan figyelt a visszajelzésekre és jó néhány ponton modosította az Iconokkal kapcsolatos részeket a FIFA21-ben.

Először is újra leírták, hogy ebben az évben is négy verziója lesz az Icon kártyáknak a játékban:

Base (alap): Ez a verzió gyakran, de nem mindig, a játékos karrierjének egy olyan szeletét mutatja meg, amikor még érte el a benne rejlő full potenciált. Ez a típus az EA Play Trial kezdetétől 2020 december közepéig lesz csak elérhető.

Mid: Ez a verzió azt az állapotot tükrözi, amikor már az aranykorán túl volt egy labdarúgó, de még mindig közel a csúcshoz tudott maradni. Az EA Play Trial kezdetétől egészen 2021 február közepéig beszerezhetőek.

Prime: Ez a verzió egy játékos abszolút csúcsát, vagy aranykorát idézi. 2020 decemberben kerülnek a játékba ezek a kártyák és a FUT21-ig bent is maradnak.

Moments: Egy fantasztikus karrier egy emlékezetes, kiemelkedő szakaszára fókuszál, amely után már nem volt kérdés, hogy minden idők egyik legjobbjával van dolgunk. 2021 februárjában lehet számítani a Momentsre és a FUT21 végéig megtalálhatóak lesznek. Ezek a legnagyobb értékűek a négy közül.

Másodszor arról számolt be a kiadó, hogy visszatér az Icon SBC, és ezek elkészítésével újra Icon lapokat lehet szerezni, de íme néhány fontos tudnivaló a promóval kapcsolatban:

  • Az első Icon SBC-t november második felében mutatják be
  • Hosszabb ideig lesznek elérhetőek, de nem a játék végéig
  • Az Iconok bizonyos verziói csak akkor kapnak saját SBC-t, ha már egy ideje elérhetőek a csomagokban
  • Ha egy Icon SBC lejár, elképzelhető, hogy később is újra aktiválják, de a követelmények és a jutalom is megváltozhat
  • Megjelenhetnek az SBC követelményei között az Icon lapok is
  1. A FUT21-ben a népszerű Icon Swap is újra fellelhető lesz, és ha esetleg halványak az emlékek róla, akkor ideje felfrissíteni. Így működik ez a promó:
  2. Player Token Objectiveket lehet elvégezni
  3. Ezekért Player Tokeneket lehet kapni: melyeket beváltva Iconokat vagy más csomagokat lehet szerezni

A játékosok által leadott módosítási igényeknek hála a rendszer is megváltozik, így néhány dologról még érdemes beszélni:

  • Az Icon Swap promó decemberben kezdődik
  • Jobban mixelik majd az Icon és a csomag jutalmakat, és megnő az utóbbiak száma
  • A csomagokat már alacsonyabb Player Token értéken lehet majd elérni, így több játékosnak lesz lehetősége részt venni a promóban
  • Az SBC-n keresztül kiadott Icon (pl. Base) egyetlen konkrét változatát sem adják ki újra az ICON Swap keretein belül, és ez fordítva is igaz

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!