Heti akciós LoL skinek: 208 RP-s, High Noonok és egy Yasuo is rád vár

Heti akciós LoL skinek: 208 RP-s, High Noonok és egy Yasuo is rád vár

Az akciós hősök között meg magát az ördögöt találod meg.

Itt van a kedd, itt vannak a legfrissebb ajánlatok, amelyekkel a Riot Games kedveskedik minden League of Legends rajongónak. A kedvezményes áron beszerezhető hőskinézetek limitált ideig csábíthatnak vásárlásra, ugyanis mindössze egyetlen hétig lehet csak csemegézni a 15 skint tartalmazó listáról, utána lecserélődik az egész kínálat. Ezúttal visszatért a gyökereihez a Riot, ugyanis van 208 RP-s, van Yasuo és vannak izgalmas, keveset látott skinek is a palettán. Szeptember 28-áig szerezhetitek be olcsóbban ezeket a kozmetikai tartalmakat.

Mielőtt elmerülnétek az akciós hőskinézetek óceánjában nem lehet szó nélkül elmenni a leértékelt hősök mellett. Az RP árat csökkentették ezúttal is, azaz a valódi pénzből megvásárolható fizetőeszközzel rendelkező játékosoknak kedvez a Riot, de ez már bevált szokásukká vált. Ha teheted, akkor inkább kék esszenciából szerezd meg magadnak a karaktereket, ami lehet, hogy lassabb, de legalább nem kerül jó magyar forintba.

  • Bard - 438 RP (-55%)
  • Ekko - 487 RP (-50%)
  • Kayn - 536 RP (-45%)
  • Teemo - 263 RP (-55%)
  • Zoe - 536 RP (-45%)

Teemo és Kayn egyáltalán nincs benne a kompetitív metában. Nem úgy Bard, aki az egyik legnépszerűbb támogatóként száguld keresztül a Szurdokon. Zoe főleg a tapasztaltabb játékosok kezében vihet véghez nagy pusztítást, Ekko jungle-ben és miden is nagyot megy mostanában.

Az alábbi galériában mind a 15 heti akciós LoL hőskinézetet megtaláljátok pontos árral és a kedvezmény mértékével!

Ha nemcsak olvasni szeretsz a LoL-ról, hanem néznél is közvetítéseket, akkor mindenképp kapcsold be az EsportGuru adásait! Ne feledjétek, hogy elindult a Megyék Csatája - Országos E-sport Verseny regisztrációs szakasza. Nevezni a megyekcsataja.hu oldalon tudtok, ahol további részleteket tudhattok meg a versenyről!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Galéria

Kövess Minket!



Melyik hőst törölnéd a játékból: Yasuót vagy Teemót?