Mikortól lehet játszani a FIFA21-et EA Play-en és az előrendelés után?

Mikortól lehet játszani a FIFA21-et EA Play-en és az előrendelés után?

Most már csak nagyon keveset kell várni az új játékra, ráadásul az EA Play előfizetők és az előrendelők a megjelenés előtt már tolhatják.

Már pörög a visszaszámlálás a FIFA21 megjelenéséig, de most még egyszer utoljára érdemes átnézni, hogy ki mikor veselkedhet neki az új szezonnak.

A hivatalos megjelenési dátum október 9. Ekkor kapják kézhez a játékosok PC-n, Xbox-on és PlayStation-ön. Ezen túlmenően van még néhány dátum, amit érdemes észben tartani. Először a WebApp az szeptember 30-án startol, és nem sokkal utána, október elsejétől az EA Access is elérhetővé teszi a játékot. Ekkor egy 10 órás trial verziót lehet kijátszani.

Az EA Play előfizetéssel október 1-én 17 órától nyílik meg a lehetőség a játék elindításához. Az árazás a következőképpen alakul:

EA Play

  • Havi előfizetés: £3.99 / $4.99
  • Éves előfizetés: £19.99 / $29.99

EA Play Pro (csak PC)

  • Havi előfizetés: £14.99 / $14.99
  • Éves előfizetés: £89.99 / $99.99

Az EA Play előfizetés mellé még jár egy 10%-os leárazás a digitális vásárlások esetén, így például ennyivel olcsóbban lehet FIFA pontokhoz is jutni.

A FIFA21 előrendelésnél a játékosok október 6-án léphetnek be először a játékba, valamint az alábbi bónuszok járnak az egyes verziókra lebontva:

Standard Edition

Champions Edition

Ultimate Edition

Ne feledjétek, hogy elindult a Megyék Csatája - Országos E-sport Verseny regisztrációs szakasza. Nevezni a megyekcsataja.hu oldalon tudtok, ahol további részleteket tudhattok meg a versenyről!

A FIFA 21 október 9-én jelenik PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra.

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

 

Kövess Minket!