Készülj a Megyék Csatájára: Ismerd meg az Idézők Szurdokát

Készülj a Megyék Csatájára: Ismerd meg az Idézők Szurdokát

A legnagyobb mérkőzések, így a Megyék Csatája küzdelmei is ezen a térképen zajlanak.

Néhány nap és megkezdődik a kvalifikációs szakasza a Megyék Csatája - Országos E-sport Verseny League of Legends tornájának. A jelentkezés él, a megyekcsataja.hu oldalon megtaláljátok a legfontosabb információkat a regisztrációról.

Az alábbiakban az Idézők Szurdokát, azaz a Summoner's Riftet ismerhetitek meg közelebbről.

Alapinformációk a Szurdokról

A vörös és a kék oldalon harcoló csapat épületek szempontjából azonosan kezdi meg az összecsapásokat.

  • Mindkét csapat 11 toronnyal rendelkezik (3 külső az ösvényen, 3 belső az ösvényen, 3 az inhibitorok előtt, 2 a Nexus előtt)
  • 3-3 inhibitor található mindkét bázison
  • 1-1 Nexus épült fel mindkét csapat kezdőjén

Tornyok

A tornyok automatikusan célba veszik az ellenségeket, amelyeket lassú, de sokat sebző lövedékekkel próbálnak meg elpusztítani. Mindenre lőnek, ami mozog, de a prioritást az ellenséges hősök élvezik. Ledöntésük nem egyszerű, de a toronypáncélok leütése, valamint maguknak a tornyoknak a ledöntése is extra arannyal jutalmazza a játékosokat.

Inhibitorok

Az inhibitorok jelentős jutalmat ígérnek annak az ötösnek, amelyik képes legalább az egyiket lerombolni. Az adott ösvényen szuperminionok rohamoznak, ha bedőlt egy ihhibitor, amik olyan erősek és tankosak, hogy akár önmagukban képesek lerombolni a többi célpontot. Ha mindhárom inhibitor romokban hever, akkor minden ösvényen duplázódnak a szuperminionok, ezzel még nagyobb fenyegetést jelentenek az ellenségnek. 

Dzsungelszörnyek

A dzsungeles szerepben harcolók feladata, hogy tapasztalati pontokat és aranyat szerezzenek az erdőben. Több tábor, extra erősítések és rajtaütési lehetőségek bújnak meg ebben az övezetben, ahol hatalmas harcok bontakozhatnak ki már az első percben.

Szurdok Hírnöke, Baron Nashor és a sárkányok

A legnagyobb semleges szörnyek legyőzése nagyon fontos a mérkőzések kimenetele szempontjából. A plusz arany mellett erősítések ütik annak a csapatnak a markát, amelyek legyőzik ezeket a célpontokat. A Szurdok Hírnöke különleges szerepet tölt be, egy hatalmas faltörő kosként használható fel, ha a megidézi az a hős, amelyik felszedte a szemét.

Ne feledjétek, hogy javában zajlik a Megyék Csatája - Országos E-sport Verseny regisztrációs szakasza. Nevezni a megyekcsataja.hu oldalon tudtok, ahol további részleteket tudhattok meg a versenyről!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!