LoL Worlds: Megvan a négy továbbjutó csapat, teljes a csoportkörök mezőnye

LoL Worlds: Megvan a négy továbbjutó csapat, teljes a csoportkörök mezőnye

Hatalmas meglepetésre az LEC negyedik helyezettje nem bírta el a nyomást.

10 csapat feszült egymásnak a LoL 2020 Worlds play-in szakaszában, hogy Bo1-ek és Bo5-ök után eldöntsék, melyik lehet az a négy klub, akik képviselhetik a régiójukat a csoportkörökben. Az UOL vs SUP Bo5-ös szériával véget ért hivatalosan is a világbajnokságnak ez a szakasza, így megvan a négyesfogat, akik a main eventen folytathatják a menetelésüket.

PSG Talon

Annak ellenére, hogy három cserejátékossal állt ki a PCS ezüstérmese, simán vették az akadályokat. Óriási nyomással kellett megküzdeniük a frissen beépített idézőknek, de elbírták ezt a terhet és fantasztikus játékkal ott lesznek a csoportkörökben. Mivel a Machi Esports az A csoportba került, ezért a PSG Talon a B vagy a D csoportban folytathatja. (Update: B csoportba kerültek.)

Team Liquid

Egyetlen pillanatig sem volt kérdés, hogy az NA LCS harmadik seedje abszolút esélyese a csoportjának. CoreJJ, Broxah, Impact, Jensen és Tactical hatalmasat játszott, könnyedén vették az eléjük gördülő akadályokat. A TL nem kerülhet olyan csoportba, ahol már szerepel másik LCS szervezet, így az A vagy a B csoport vár rájuk. (Update: A csoportba kerültek)

LGD Gaming

Katasztrofálisan kezdte Kína negyedik legerősebb ötöse a play-int, egyetlen Bo1-re voltak attól, hogy az első körben elbúcsúzzanak a Worldstől. Az utolsó szalmaszálban végül sikerült annyira jól megkapaszkodniuk, hogy a Rainbow 7 és a Legacy sem jelentett nekik akadályt. Sima 3-0-k után ott lesznek a csoportkörökben, a C csoportban harcolhatnak a TSM-mel, a FNC-kel és a Gen.G-vel.

Unicorns of Love

Többször kerültek már közel az Unikornisok a vb csoportköreihez, azonban most tudtak élni a lehetőséggel. Sheepy szárnyai alatt összeállt egy kiváló gárda, akik lemosták a mindent eldöntő meccsen azt a Papara SuperMassive-ot, akik kiejtették a MAD Lionst. Vizicascsi első EU LCS csapata a D csoportban harcolhat a FlyQuest, DragonX és Top Esports ellen.

Ha nemcsak olvasni szeretsz a LoL-ról, hanem néznél is közvetítéseket, akkor mindenképp kapcsold be az EsportGuru adásait! Ne feledjétek, hogy elindult a Megyék Csatája - Országos E-sport Verseny regisztrációs szakasza. Nevezni a megyekcsataja.hu oldalon tudtok, ahol további részleteket tudhattok meg a versenyről!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!