LoL: Összeomlott tüdővel került kórházba a koreai bajnok

LoL: Összeomlott tüdővel került kórházba a koreai bajnok

Műteni kellett a profi e-sportolót.

A dél-koreai League of Legends bajnokságban megtörtént a generációváltás, aminek egyik legnagyobb nyertese a Damwon Gaming csapata lett. A tavalyi világbajnokságon a negyeddöntőig menetelt a gárda, idén azonban ők az egyik legnagyobb esélyesei a Worlds megnyerésének. Sajnos nem alakult úgy a felkészülés időszaka, ahogy azt eltervezték, ugyanis Nuguri, a csapat felső ösvényes játékosa pneumothoraxszal, azaz légmellel került kórházba.

Annyira súlyos volt a megbetegedés, hogy műtéti beavatkozásra is szükség volt, de szerencsére már jobban van a Vladimiréről híres e-sportoló. Mivel még egy darabig biztosan ne hagyhatja el a kórházat, ezért csak egy héttel később tud csatlakozni csapatához a 21 éves profi. 

További hír Koreából, hogy a T1 két cserével, azaz igazából hárommal érkezik meg a regionális döntőbe. Cuzzt Ellim, Clozert Faker, Teddyt Gumayusi váltja. Az Afreeca Freecsnek feladta a leckét Kim, a csapat edzője, mivel eddig ez az ötös maximum a gyakorlómeccseken mutatta meg mire képes igazán. A 2020-as LoL világbajnokság 2020. szeptember 25-én indul a play-in szakasszal.

Ha nemcsak olvasni szeretsz a LoL-ról, hanem néznél is közvetítéseket, akkor mindenképp kapcsold be az EsportGuru adásait! 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!