FIFA21: Közülük kerül ki szeptember legjobbja a LaLigaban

A játék csak hivatalosan október 9-én válik elérhetővé, de már most tudni lehet kik közül kerül ki az első legjobb játékos a spanyol bajnokságban.

Újra elindult a LaLige is és bár olyan nagyon sok meccs nem zajlott még le, mégis volt néhány kiemelkedő teljesítmény, sőt meglepetés eredmények is születtek. A Real Madridnak sikerült otthon döntetlen játszania a Real Sociedad ellen, bár a királyi gárdának elég nagy mumusa a Sociedad. A Valencia is pontokat hullajtott a Huesca ellen, tehát mondhatni beindult az élet az első osztályban. Volt néhány játékos is, akik elég jó szezon startot villantottak, és kiderült az is, hogy közülük kerül majd ki a FIFA21 első LaLiga Player of the Month lapja is. Lássuk mit tettek le eddig az asztalra, amiért rájuk lehet szavazni:

Luis Suarez

Pont az ősszel igazolt a kisebbik madridi együtteshez, és emiatt sokan fogták is a fejüket a katalánoknál, hogy miért engedték el. Csattanós választ adott erre az uruguayi játékos, hiszen szenzációsan kezdte a szezont. Két gólnál jár és egy gólpasszt is kiosztott a két lejátszott találkozója alatt.

Iago Aspas

Egy újabb ismerős arc, a Celta Vigo támadója ráadásul szintén remek formában futott neki az ősznek. Három gólnál jár, ráadásul ebben benne van egy dupla a Valancia ellen, ami győzelmet ért csapata számára.

Sergio Canales

A Real Betis szélsője szintén igyekezett felzárkózni a többiekhez, és emiatt két gólpasszt kiosztott, és egyébként is nagyon jól játszott eddig. Bár kétszer kikapott az együttese, egyelőre Canales segítségével az ötödik helyen állnak a tabellán.

Mikel Merino

A Sociedad futballistája két asszisztot hozott eddig össze, és emellett a kezdőcsapat stabil tagjává vált, ráadásul a középpálya több pontján is bevethető.

Jose Morales

Mondhatni csak két találkozón lépett pályára eddig, de megbecsülte a kapott időt. Három gólig és egy gólpasszig jutott a spanyol.

Ansu Fati

A Villareal elleni 4:0 alkalmával azért nem lehetett a meccs embere, mert ezt a kitüntetést egy sörmárka támogatja, és a Barcelona támadója még fiatalkorú (17 éves). Eddig ez az meccse van csak, de ez nem is csoda, hiszen a katalánok nem is játszottak még többet. Ezen azonban 2 gólig jutott és egy büntetőt is kiharcolt, amivel a címlapokra került.

Luis Milla

Talán érdekes lehet az ő neve ebben a mezőnyben, hiszen egy védekező középpályásról van szó. Mindenesetre a Granada labdarúgója a nyitó fordulóban fontos és győztes gólt szerzett az Athletic Bilbao ellen, és sokat tett annak érdekében, hogy együttese a hatodik helyig küzdje fel magát.

Szerintetek ki érdemelné meg a FIFA21-ben az első LaLiga POTM kártyát?

Ne feledjétek, hogy elindult a Megyék Csatája - Országos E-sport Verseny regisztrációs szakasza. Nevezni a megyekcsataja.hu oldalon tudtok, ahol további részleteket tudhattok meg a versenyről!

A FIFA 21 október 9-én jelenik PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra.

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Ki lesz szerinted a FIFA21-ben a LaLiga szeptemberi legjobb játékosa?

  • 70 %
  • 0 %
  • 0 %
  • 0 %
  • 20 %
  • 0 %
  • 10 %