Hirdetés

300 ezres díjazással jön a K&H e-Kupa FIFA21 1v1 versenye az MTK e-sport arénájában!

Ebben az esztendőben is PlayStation 4 konzolon bonyolítják le a tornát az MTK Budapest e-sport arénájában, az összdíjazás pedig 300 ezer forint értékű.

Hirdetés

Hamarosan hivatalosan is megjelenik a FIFA21, és a játék érkezésének apropójából idén már negyedik alkalommal rendezik meg a K&H e-Kupát. Október 10-én ismét összegyűlik az MTK e-sport arénájában a hazai FIFA közösség színe java. A versenyre előzetesen 128 fő regisztrálhat maximum, így már most érdemes leadni a nevezést, hogy biztosan ne maradj le a megmérettetésről. Fontos tudnivaló, hogy az eseményen minden olyan természetes személy részt vehet, aki 16 évnél idősebb. A 18 évnél fiatalabb résztvevők csak szülői beleegyezéssel nevezhetnek.

Jelentkezni a hivatalos weboldalon lehet, és elég hozzá kitölteni versenyzői regisztráció szekciót!

A megszokott rendszerben zajlanak majd a küzdelmek. Az esemény az előre regisztrált játékosok egymás elleni meccseivel indul, méghozzá egyenes kieséses rendszerben. Majd a legjobb négyig eljutó játékos a négy meghívott profi e-sportoló ellen folytathatja a küzdelmeit, akik a HUNESZ FIFA Masters első négy helyén végeztek az alábbi sorrendben:

1. chris_maj
2. tooFrez
3. Grislyjam22
4. SuubHex

Ami a lebonyolítást illeti, a meccseket kick off módban és OVR85-ös beállításokkal lehet lejátszani, és az ágrajzon minden párharc egyetlen győzelemig tart. A győztes továbbjut, míg a vesztes elbúcsúzik a versenytől. A helyszínre a játékosok mellett nézők is érkezhetnek, akik a remek hangulatú mérkőzések megtekintése mellett tombolasorsoláson is részt vehetnek a nap végén, amikor is értékes tárgyak találnak gazdára. A nap folyamán meg lehet majd nyerni a FIFA21 PS4 verzióját, de akár egy gamer monitorral is gazdagodhat a legszerencsésebb.

És ha már nyereményekről van szó, akkor a legjobb játékosok sem távoznak üres kézzel, hiszen mind az amatőrök, mind a profik versenyzőit díjazzák:

Amatőr verseny helyezettjeinek nyereményei

Profi verseny helyezettjeinek nyereményei

Helyszín: Budapest, Új Hidegkuti Nándor Stadion

Az eseményt online is lehet követni, a legjobb mérkőzések ugyanis Facebookon és Twitchen is közvetítve lesznek.

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Hirdetés
2 db hozzászólás
  • nagyonjo33 1 hónapja
    Ebben a versenyben hol vannak a celebek? Így nem is lesz érdemes nézni...
    0 0 Válasz
  • Ghostrider 1 hónapja
    gg
    0 0 Válasz
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés