Tavalyhoz képest csökkent az esély a jobb játékosok nyitására a FIFA21-ben

Tavalyhoz képest csökkent az esély a jobb játékosok nyitására a FIFA21-ben

Kiderült, hogyha kevéssel is, de csökkent két esetben is a nyitási esély.

Szépen lassan egyre többen lépnek be a FIFA21-be és ezáltal kipróbálhatják az új játékot. Emellett persze az Ultimate Team módban a csapatépítés is főszerepet kapott sokaknál, de ha másnem akkor a csomagok kinyitása okozott nagy izgalmat.

Azon túlmenően, hogy milyen játékosokat dobál egyeseknek az új FUT egy másik érdekességre lettek figyelmesek egyesek. A packok esetében ugyanis fontos tényező a százalékos esély, ami nagyjából azt takarja, hogy mekkora sansza van a játékosoknak egy-egy bizonyos szintű lapok kibontania. Ez tavaly az alábbiak szerint nézett ki:

A szezon során már ezeket a számokat is meg lehetett kérdőjelezni, de most még inkább érdekes lesz miként alakulnak a nyitások. Az EA Sports ugyanis elég komolyan csökentette két esetben is a százalékszámokat. Míg egy esztendővel ezelőtt a 82+ értéknél 18% volt a sansz, addig az új epizódban ez egy teljes százalékkal kevesebb. 84+ szintű kártya esetében pedig szintén majdnem ugyanekkora visszaesésről számolhatunk be, 5.1-ről 4.3%-ra zuhant vissza az esély.

Továbbá arról is beszámolt az EA, csak nem verték nagy dobra, hogy néhány speciális kategóriára mekkora esély mutatkozik majd a FIFA21-ben. Például a Ones to Watch lapoknál az 1%-ot sem éri el ez a mutató, tehát a ritkább kártyákat csak nagyfokú szerencsével együtt lehet kinyitni majd. Ez alapvetően azt jelenti majd, hogy több csomagot kell beszerezni, ha hasonlóan jó együttest akar építeni valaki, mint tette azt a FIFA20-ban.

Talán, ha ezzel együtt a csomagok ára is némileg mérséklődött volna, akkor ezt jobban elfogadnák az emberek. Így azonban elég nagy kitolás a játékosokkal szemben, hiszen ugyanaz a coin vagy pénzráfordítás már nem biztos, hogy elegendő egy jobb csapat összehozásához.

Ne feledjétek, hogy elindult a Megyék Csatája - Országos E-sport Verseny regisztrációs szakasza. Nevezni a megyekcsataja.hu oldalon tudtok, ahol további részleteket tudhattok meg a versenyről!

A FIFA 21 október 9-én jelenik PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra.

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!