LoL: A legjobb felső ösvényes jelenleg egy támogató hős

LoL: A legjobb felső ösvényes jelenleg egy támogató hős

A 10.20-as LoL patchben kapott egy kis erősítést, egyből az élre ugrott a támogató hős... a toposok listáján.

Néhány órája már élvezhetitek a 10.20-as LoL frissítést, amelyben összesen 14 hőst változtatott a Riot Games. Ezek közül az egyik nem volt más, mint Lulu, aki a Whimsy (W) képességére kapott egy kisebb buffot. A támogató hős magának és a megcélzott szövetségesnek egyaránt több bónusz támadási sebességet ad, ami kifejezetten hasznos lehet egy-egy harc során. Nem véletlen vették elő újra a hőst magasabb ELO-ban is, azonban főleg a felső ösvényen hasít most a yordle mágus.

Lulu, mint felső ösvényes

Nem ördögtől való gondolat, hogy támogató karaktereket választanak szóló ösvényekre. Karma, Sona és Janna egyaránt feltűnt már a felső ösvényen, ezúttal Lulun a sor, hogy megkeserítse az ellenfelek dolgát. Képességeivel könnyedén tud farmolni és menekülni, továbbá a piszkálásban is élen jár. 

Nem kell AP-ra, sem támadási sebességre építeni a hőst, a jól bevált support build tökéletesen teszi a dolgát. A Hívők tömjéne (Ardent Censer) kötelező választás minél korábban, de jól működik az Athéné szentségtelen grálja (Athene's Unholy Grail) és a Megváltás (Redemption) a hősön. Mivel könnyű vele tartani a farmot, ezért nem kell aggódni attól, hogy 1v1-ben elverhet titeket az ellenfél csak amiatt, mert arany- és szintelőnybe kerül. 

Ha nemcsak olvasni szeretsz a LoL-ról, hanem néznél is közvetítéseket, akkor mindenképp kapcsold be az EsportGuru adásait! Ne feledjétek, hogy elindult a Megyék Csatája - Országos E-sport Verseny regisztrációs szakasza. Nevezni a megyekcsataja.hu oldalon tudtok, ahol további részleteket tudhattok meg a versenyről!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Te melyik szerepben játszod a legtöbbször Lulut?