Összeraktak 4 olcsó és erős kezdőt, amivel érdemes lehet nekivágni a FUT21-nek

A legtöbben még nem kezdhettek neki az új játéknak, de vannak, akik már nagyban nyúzzák a FIFA21-et, és nem voltak restek olyan kezdőket összerakni, ami bárkinek jó startot jelenthet.

Ebben a cikkben igazából olyan 10 és 50 ezer coin között kezdőket szemléltetünk, melyet a közösség rakott össze a trial verzió alatt. A FUT mondjuk mindig arról szól, hogy a világ legjobbjait összegyűjtse az ember, de az indulásnál sok esetben nincs arra lehetőség, hogy máris aranylabdásokkal spékelje meg valaki a csapatát. Az alábbi felhozatalban van Premier League, Seria A, LaLiga és Hibrid együttes is.

Meg kell azonban jegyezni, hogy az egyes kezdőnél a költségvetési korlát miatt nem jön össze a 100-as kémia. Ezért a minimum sávot beállították 90-re. Azt sem szabad elfelejteni, hogy az árakat a FUTBinről nézték le, és a hetek múlásával az értékek jócskán módosulhatnak.

Premier League kezdő: 10k

Mindenki szereti a Premier League-t, nem igaz? Na jó talán nem mindenki. Viszont, ha igen, akkor ez a 10 ezres együttes jól jöhet. Leginkább a fiatal angol tehetségek köré épül, akik között meg lehet találni Tammy Abrahamot (Chelsea), Mason Greenwoodot (Man Utd) vagy éppen Bukayo Saka-t (Arsenal). Ők mind veszélyt jelentenek az ellenfélre.

Ezekhez a srácokhoz egy kiegyensúlyozott 4-3-3 formációt találtak ki, amelyben még szerepet kap Phil Foden, Cheikhou Kouyaté, Youri Tielemans, Mohamed Salisu, és összességében a kapus előtt a védelem sem rossz.

Teljes költség

  • PS4: 8.9k
  • Xbox One: 11.2k
  • Origin PC: 9.2k

Serie A kezdő: 10k

Ha a Premier League nem igazán a te világod, akkor az olasz csizmán elterpeszkedő Serie A mindig nyújt egy csomó olcsóbb, mégis ügyesebb játékost.

Ez a csapat leginkább a középen történő játékra fókuszál a 4-2-3-1 felállással. Andrea Belotti és Federico Bernardeschi a legjobbak egyértelműen, Bernardeschi 83-as rövid passzal irányít a pályán, míg Belotti 80-as strenght értékkel maga az erő. Azért szélen is lehet számítani egy-két nagyágyúra, Gervinho és Lazzari is meglepetést jelenthet a gyorsaságával.

Teljes költség

  • PS4: 9.9k
  • Xbox One: 10.8k
  • Origin PC: 9.5k

A CIKK A KÖVETKEZŐ OLDALON FOLYTATÓDIK!

La Liga kezdő: 20k

Egy kicsit itt már jobban a zsebbe kell nyúlni, hiszen a spanyol bajnokságból összerakott kezdő 20 ezer coint igényel. A La Liga is jó ár-érték arányt kínál a FIFA Ultimate Team korai szakaszában, és rengeteg lehetőséget ad a későbbiekben is a frissítésre.

Ennek a 3-5-2-es formációnak a középpontjában Isco áll. Csupa olyan mutatója van, mivel rendkívül jól ki tudja szolgálni a többieket, így a támadással az első hetekben annyira nem lehet probléma. Emellett azért a védelem is stabil lábakon áll, hiszen Torres, valamint Ruben Vezo és Mandi ⁠ képes lehet megállítani a legjobb támadókat is.

Teljes költség

  • PS4: 17.2k
  • Xbox One: 20.1k
  • Origin PC: 15.8k


Négy ligás hybrid kezdő: 50k

És akkor íme a legdrágább a legolcsóbbak között. Alighanem ilyen és ehhez hasonló együttesekkel majd simán lehet találkozni az első néhány Weekend League során.

Ennek az 50 ezres csapatnak a tagja a FUT21 egyik legolcsóbb beast játékosa is, a Red Bull Leipzig támadója, Hee Chan Hwang. A kis dél-koreai szupersztár háromcsillagos Skill Moves-zal, négycsillagos gyenge lábbal és 93-as sebességgel rendelkezik.

A többi szélsőnek ugyanolyan őrült tempója van; Hakimi (94) és Diaby (93) duóját nem lesz egyszerű utolérni az egyszer biztos. Míg középről Konrad, Laimer, Marcel Sabitzer és Arturo Vidal támogatja őket. Hátul pedig szintén találunk nagyobb neveket, elég csak David Luizra vagy Netora gondolni.

Teljes költség

  • PS4: 50.3k
  • Xbox One: 57.4k
  • Origin PC: 49.9k

Ti milyen csapattal vágnátok neki az új játéknak?

Ne feledjétek, hogy elindult a Megyék Csatája - Országos E-sport Verseny regisztrációs szakasza. Nevezni a megyekcsataja.hu oldalon tudtok, ahol további részleteket tudhattok meg a versenyről!

A FIFA 21 október 9-én jelenik PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra.

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!