Villámgyorsan betelt a 128 hely a K&H e-kupa FIFA 21 1v1 versenyére

Ebben az esztendőben is PlayStation 4 konzolon bonyolítják le a tornát az MTK Budapest e-sport arénájában, az összdíjazás pedig 300 ezer forint értékű.

A FIFA21 megjelenésének alkalmából az év egyik legnívósabb versenyére elképesztő gyorsasággal elfogytak a helyek. Negyedik alkalommal rendezik meg a K&H e-Kupát október 10-én, és az ország fifásainak a színe java ismét összegyűlik az MTK e-sport arénájában. A versenyre előzetesen 128 fő regisztrálhatott maximum, így aki egy kicsit is hezitált az sajnos lemaradt, mert a játékosok között igen népszerű eseményre villámgyorsan beteltek a nevezések. Viszont, aki ennek ellenére ott szeretne lenni a helyszínen, annak sem kell csüggednie, hiszen van lehetősége nézőként megtekintenie a küzdelmeket, ráadásul azért is érdemes kilátogatnia, mert a tombolasorsolás keretein belül értékes nyeremények találnak gazdára. A nap folyamán meg lehet majd nyerni a FIFA21 PS4 verzióját, de akár egy gamer monitorral is gazdagodhat a legszerencsésebb.

A versenyről azért érdemes tudni, hogy a megszokott rendszerben zajlanak a küzdelmek. Az esemény az előre regisztrált játékosok egymás elleni meccseivel indul, méghozzá egyenes kieséses rendszerben. Majd a legjobb négyig eljutó játékos a négy meghívott profi e-sportoló ellen folytathatja a küzdelmeit, akik a HUNESZ FIFA Masters első négy helyén végeztek az alábbi sorrendben:

1. chris_maj
2. tooFrez
3. Grislyjam22
4. SuubHex

Ami a lebonyolítást illeti, a meccseket kick off módban és OVR85-ös beállításokkal lehet lejátszani, és az ágrajzon minden párharc egyetlen győzelemig tart. A győztes továbbjut, míg a vesztes elbúcsúzik a versenytől. A nyereményekről is essen néhány szó, hiszen a legjobb játékosok sem távoznak üres kézzel, ugyanis mind az amatőrök, mind a profik versenyzőit díjazzák:

Amatőr verseny helyezettjeinek nyereményei

Profi verseny helyezettjeinek nyereményei

Helyszín: Budapest, Új Hidegkuti Nándor Stadion

Az eseményt online is lehet követni, a legjobb mérkőzések ugyanis Facebookon és Twitchen is közvetítve lesznek.

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!