Ők lesznek a K&H e-kupa FIFA 21 1v1 verseny meghívott e-sportolói

Ebben az esztendőben is PlayStation 4 konzolon bonyolítják le a tornát az MTK Budapest e-sport arénájában, az összdíjazás pedig 300 ezer forint értékű.

A FIFA21 megjelenésének alkalmából az év egyik legnívósabb versenyére elképesztő gyorsasággal elfogytak a helyek. Negyedik alkalommal rendezik meg a K&H e-Kupát október 10-én, és az ország fifásainak a színe java ismét összegyűlik az MTK e-sport arénájában. A versenyre előzetesen 128 fő regisztrálhatott maximum, így aki egy kicsit is hezitált az sajnos lemaradt, mert a játékosok között igen népszerű eseményre villámgyorsan beteltek a nevezések. Viszont, aki ennek ellenére ott szeretne lenni a helyszínen, annak sem kell csüggednie, hiszen van lehetősége nézőként megtekintenie a küzdelmeket, ráadásul azért is érdemes kilátogatnia, mert a tombolasorsolás keretein belül értékes nyeremények találnak gazdára. A nap folyamán meg lehet majd nyerni a FIFA21 PS4 verzióját, de akár egy gamer monitorral is gazdagodhat a legszerencsésebb.

A versenyről azért érdemes tudni, hogy a megszokott rendszerben zajlanak a küzdelmek. Az esemény az előre regisztrált játékosok egymás elleni meccseivel indul, méghozzá egyenes kieséses rendszerben. Majd a legjobb négyig eljutó játékos a négy meghívott profi e-sportoló ellen folytathatja a küzdelmeit, akik a HUNESZ FIFA Masters első négy helyén végeztek az alábbi sorrendben:

1. Chris_Maj

Őt talán aligha kellene bemutani, hiszen 2018 óta erősíti az MTK e-sport együttesét, és 1v1 mellett a Pro Clubs csapat húzóembere is. Számos versenyen feltűnt már, és sokszor végzett a dobogón.

  • Magyar E-sport Fesztivál 1. hely
  • HUNESZ FIFA Masters 1.hely
  • PlayIT 3.hely
  • V4 Future Sports Festival kvalifikáció 3.hely
  • Brno Continental Cup 9-12. hely

Elmondása szerint a taktikáit az ellenfélhez igyekszik igazítani, és így próbál mindig felülkerekedni a másikon.

2. tooFrez

Viktor eddig inkább a Pro Clubs világában találta meg a számításait, a Veszprém tagjaként bajnoki címet ünnepelhetett a K&H MNEB HPCL első osztályában. Egy ideje azonban nagyon aktívan tolja az 1v1-et is, és nem rég átigazolt az MTK-hoz.

  • HUNESZ FIFA Masters 2. hely

A megmérettetésekre mindig a verseny előtti héten igyekszik gőzerővel felkészülni.

3. GrislyJam22

A legnagyobb eredménye mindenképp az idei HUNESZ FIFA Masters volt. Megnyerte a PS4-es mezőnyben a pontversenyt, Chris mellett ő volt az egyetlen, aki 400-nál is többet gyűjtött. Majd jött a finálé, ahol csak nagyon kevesen múlott, hogy nem jutott be a fináléba. Most biztosan még nagyobb elánnal igyekszik majd bizonyítani.

4. SuubHex

A HUNESZ FIFA Masters előtt neki sem volt igazából kiemelkedő eredménye, viszont ezen a tornán megmutatta, hogy a legjobbakat is képes megszorongatni. Csak egy maratoni csatában maradt alul az elődöntőben, és mivel 2015 óta játszik, lassan a rutinja is meg lesz, hogy a kiélezettebb helyzetekben is ő kerekedjen majd felül. Ezt most be is bizonyíthatja szombaton.

A verseny helyszíne: Budapest, Új Hidegkuti Nándor Stadion

Az eseményt online is lehet követni, a legjobb mérkőzések ugyanis Facebookon és Twitchen is közvetítve lesznek.

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!