LoL: Újabb két országban nyílik meg a Wild Rift bétája

LoL: Újabb két országban nyílik meg a Wild Rift bétája

Ahogy telik az idő, egyre több régió kerül fel a Riot listájára.

Már hónapok óta tart a League of Legends mobilos változatának, a Wild Riftnek a bétatesztelése. Rajongók milliói várják, hogy végre mobil eszközökön is összecsapjanak kedvenc hőseik irányításával, azonban a Riot Games nem szereti elsietni a dolgokat. A Fülöp-szigetek, Indonézia, Malajzia, Szingapúr és Thaiföld után újabb két országban lehet pörgetni a Wild Riftet.

A szomorú hír, hogy egyik sem Magyarország, továbbra is az ázsiai régióban terjeszkedik a moblios LoL. Október 8-ától Dél-Koreában és Japánban, a mobiljátékokban élen járó két országban zöldül ki a Wild Rift gombja. Ami biztos, hogy elképesztő mennyiségű idéző veti majd bele magát az Idézők Szurdokának összement változatába, mivel a League of Legends hatalmas népszerűségnek örvend ezeken a területeken. A Riot elárulta, hogy egyelőre csak az androidos készülékkel rendelkezők vesznek részt a programban, később jöhet más operációs rendszerekre a nyitás. A Wild Rift bétájának minimum gépigénye minimális, régebbi eszközök simán futtatják élvezhető beállítások mellett.

Egyelőre arról nincs hír, hogy mikor érkezhet meg Európába a játék, a fejlesztő ismételni tudta magát:

Más régiókban is elindul a bétatesztelés?

Hamarosan még több információt osztunk meg veletek ezzel kapcsolatban!

Szeretnék kordában tartani a számokat, ezért az előregisztrációval rendelkezők közül is csak egy kisebb csapatot engednek fel egyszerre, nehogy a hirtelen jött hatalmas létszám játszhatatlanná tegye a szervereket.

Ha nemcsak olvasni szeretsz a LoL-ról, hanem néznél is közvetítéseket, akkor mindenképp kapcsold be az EsportGuru adásait! Ne feledjétek, hogy elindult a Megyék Csatája - Országos E-sport Verseny regisztrációs szakasza. Nevezni a megyekcsataja.hu oldalon tudtok, ahol további részleteket tudhattok meg a versenyről!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!