LoL: Egy új, három átalakított mitikus támogató tárgyat lepleztek le

LoL: Egy új, három átalakított mitikus támogató tárgyat lepleztek le

Az inkább sebzésre fókuszáló támogatók örülhetnek igazán.

Örök vita a játékosok között, hogy Lux valójában támogató-e. Amíg az egyik tábor azt hangoztatja, hogy a Luden visszhangja + Rabadon halálsüveg nem segít abban, hogy a lövész életben maradjon, mások szerint ezzel semmi probléma nincs, mivel az a hasznos, ha Lux a sebzésre fókuszál. Nehéz igazságot tenni, nagyon sok tényező befolyásolja azt, hogy milyen szerepet kell betölteni Luxnak. Valószínű a Riot Games pontosan tisztában van azzal, hogy sokan nem szeretnek valódi támogató hősökkel játszani, nekik készült el az új mitikus tárgy.

Imperial Mandate

Minden lassított, vagy mozgásképtelenné tett ellenség extra sebzést kap és felkerül rá egy jelző,  amit a szövetséges hősök extra sebzésért leüthetnek. Emellett még bónusz mozgási sebesség is jár a támogatónak és a társnak, ezért Lux, Brand, Karma és más hasonló hősök számára ideális választásnak tűnik, ha bónusz AP-ra van szüksége a csapatnak.

Shurelya's Battlesong

A mostani Shurelyához hasonlít, azzal a különbséggel, hogy extra sebzést lehet kinyerni az aktív képességből.

Locket of the Iron Solari

Lehet visszakerül a Locket a metába, mivel a full tank támogatók részére nagyon ígéretes statokkal és képességgel rendelkezik.

Moonstone Renewer

Azok a hősök gondolkodhatnak el a Moonstone megvásárlásán, akik alapból nem rendelkeznek gyógyítással, mégis szeretnének segíteni ezen a területen csapatuknak. 

Fontos információ, hogy október 13-áig kikerülnek a PBE-ről, a LoL hivatalos teszt szerveréről a mitikus tárgyak azért, hogy a 10.21-es frissítés utolsó tesztelési fázisát ne akadályozza más.

Ha nemcsak olvasni szeretsz a LoL-ról, hanem néznél is közvetítéseket, akkor mindenképp kapcsold be az EsportGuru adásait! Ne feledjétek, hogy elindult a Megyék Csatája - Országos E-sport Verseny regisztrációs szakasza. Nevezni a megyekcsataja.hu oldalon tudtok, ahol további részleteket tudhattok meg a versenyről!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Szerinted Lux támogató hős?

League of Legends - MSI: Kinek fog kedvezni az új patch?

Nagy ugrás vár ránk a tavaszi döntőkről az MSI-ra, két frissítés is érkezett mióta nem láttuk kedvenc csapatainkat. Nézzük kinek kedvez és ki veszítheti a legnagyobbat a 14.7 és 14.8-as patcheken.

League of Legends - Indul az MSI visszaszámlálás!

Nyakunkon a 2024-es League of Legends Mid-Season Invitational, a csapatok és mi is már tűkön ülve várjuk, hogy megkezdődjön az év első nemzetközi bajnoksága.