Játssz a Megyék Csatájával és nyerj értékes ajándékokat!

Játssz a Megyék Csatájával és nyerj értékes ajándékokat!

Csak néhány egyszerű lépést kell teljesítened a Megyék Csatája Instagram oldalán.

Már csak néhány óra van hátra a Megyék Csatája - Országos E-sport Verseny League of Legends tornájának utolsó selejtezőjéig, ahol kiderül, hogy melyik csapat csatlakozhat az első körből továbbjutókhoz a megyei döntőben. Ennek apropóján készült egy nyereményjátékkal a Megyék Csatája Instagram oldala, ahol értékes Media Marktban beváltható vásárlási utalványokat nyerhettek.

Hogyan nyerhetsz, milyen lépéseket kell teljesítened?

  1. Regisztrálj Instagram fiókot, anélkül nem vehetsz részt a játékban!
  2. Látogass el a Megyék Csatája hivatalos Instagram oldalára!
  3. Kövesd be a Megyék Csatája Instagram oldalát!
  4. A nyereményjátékról szóló poszt alatt jelöld be négy barátodat/haverodat/ismerősöd, akik szerinted a legjobb LoL-osok!
  5. Kérd meg a tagelt ismerőseid, hogy jelöljék be a Megyék Csatája Insta oldalát, így velük is fel tudják venni a kapcsolatot, ha nyertek!
  6. Játsszatok mind az 5-en, hogy minél nagyobb esélyetek legyen bezsebelni az ajándékokat!
A bejegyzés megtekintése az Instagramon

‼️Nyeremènyjàtèk‼️ Nyerjetek 5x1db 15.000 Ft értékű MediaMarkt utalványt! ????⁠ ⁠ Így nyerhetsz:⁠ ⁠ ???? Kövesd be a megyekcsataja.hu Insta oldalt! ???? @ Taggeld be 4 barátodat, akik szerinted a legjobb League of Legends játékosok!⁠ ⁠????Kérd meg a barátaid, hogy jelöljék be az Insta oldalunkat, így velük is fel tudjuk venni a kapcsolatot ha nyertek. ???? ???? Ha téged sorsolunk ki, akkor te és a négy általad megjelölt barátod is nyer! ???? Ha mind az 5-en játszotok, akkor 5-ször akkora esélyetek van elvinni a nyereményt! ????⁠ ⁠ A játék vége: 2020.10.11. 13:59⁠ ⁠ Sorsolás: 2020.10.12. 11:00 (A nyerteseket privát üzenetben értesítjük!)⁠ ⁠ Jelentkezni a League of Legends bajnokságra október 11-ig, itt lehet: https://www.megyekcsataja.hu/ ???? Link a bioban!⁠ ⁠ A játékban 16 éven felüliek vehetnek részt. A 18 év alattiaktól szülői hozzájárulás szükséges, amit a nyertesektől kérni fogunk! A játékszabályzat linkje szintén elérhető a bioban. Hajrá! ????????⁠ ⁠ ⁠ A nyereményjáték nem az Instagram által szponzorált!⁠ ⁠ #megyekcsataja #esport #verseny #leagueoflegends #fifa21 ⁠#esportverseny #esports #esportsteam @esport1 #mcslol #mcsfifa #gamer #nyeremenyjatek #nyereményjáték #ajándék #ajándékutalvány #gamerlife #gamers ⁠ ⁠ ⁠ ⁠ ⁠

Megyèk Csatàja (@megyekcsataja.hu) által megosztott bejegyzés,

A nyereményjátékon 5 darab, egyenként 15 000 forint értékű Media Markt utalványt sorsolnak ki a résztvevők között. A nyereményjátékra egészen 2020. október 11-én 13:59-ig jelentkezhetsz, ehhez csak a fenti lépéseket kell teljesítened.

Ne feledjétek, hogy folyamatosan tudtok regisztrálni a Megyék Csatája - Országos E-sport Versenyre. Nevezni a megyekcsataja.hu oldalon tudtok, ahol további részleteket tudhattok meg a versenyről!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!